Noua generație Porsche 911 primește și transmisie manuală: pentru moment, versiunea este disponibilă doar pe piața din SUA

de Cornel Șocariciu
Joi, 31.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche introduce o cutie de viteze manuală pentru noul 911 în versiunile Carrera S, Carrera 4S, Carrera S Cabrio și Carrera 4S Cabrio. În acest moment, transmisia poate fi comandată doar pe piața din SUA.

Noua generație Porsche 911 a fost prezentată oficial în ultima parte a anului trecut. Producătorul german oferă mai multe motorizări atât pentru versiunea coupe, cât și pentru varianta Cabrio.

Acum, reprezentanții constructorului din Stuttgart au anunțat că noul 911 poate fi comandat și în versiuni cu transmisie manuală. Pentru moment, această opțiune va fi disponibilă doar pe piața din SUA.

Porsche a pregătit o cutie de viteze manuală cu șapte trepte pentru următoarele versiuni: 911 Carrera S, 911 Carrera 4S, 911 Carrera S Cabrio și 911 Carrera 4S Cabrio.

Sub capota versiunilor amintite mai sus se află motorul boxer twin-turbo de 3.0 litri cu șase cilindri care oferă 450 de cai putere și 530 Nm. Alături de transmisia manuală, Porsche spune că 911 Carrera S poate accelera de la "0 la 96 km/h în aproximativ 4 secunde", în timp ce viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 306 km/h. În același timp, masa totală a versiunii de bază scade cu aproximativ 20 de kilograme.

Porsche nu va taxa suplimentar clienții pentru cutia manuală, aceștia urmând să bifeze dacă doresc transmisia manuală cu șapte rapoarte sau dacă o aleg pe cea automată PDK cu opt trepte.

Comentarii (4)

  • Andrei
    Incep sa isi revina americanii sau inteleg ca e unul dintre ultimele modele cu cutie manuala?
    Odata cu hibrizii si electricele, adio manuala, adio implicare in condus. Minunata lume noua merge inainte.
    10 5
  • hazard
    ciudat. Americanii sunt cu automate cam peste tot...
    2 1
  • Scrooge
    a ajuns manuala sa fie optionala....imi place.... hi hi
    2 1
  • Oare ce director a luat mirobolanta decizie de a lansa o masina sportiva cu cutie manuala intr-o tara in care oamenii fug de ea ca de dracu?
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru