Mountune a pregătit un nou pachet de performanță pentru Ford Fiesta ST: motorul cu trei cilindri dezvoltă acum 235 CP și 350 Nm

de Cornel Șocariciu
Luni, 24.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul Mountune a lansat un nou pachet de performanță pentru Hot Hatch-ul Ford Fiesta ST. Mulțumită modificărilor, motorul de 1.5 litri EcoBoost cu trei cilindri dezvoltă 235 CP și 350 Nm.

Noua generație Ford Fiesta ST este disponibilă pe piața din România încă de la jumătatea anului 2018. Hot Hatch-ul constructorului american este echipat cu motorul de 1.5 litri EcoBoost cu trei cilindri capabil să dezvolte 200 de cai putere la 6.000 rpm și 290 Nm între 1.400 și 4.000 rpm.

La scurt timp de la prezentare, tunerul Mountune a lansat un pachet de performanță dedicat micuțului Hot Hatch. Kit-ul dezvoltat de casa de tuning se numește m225, iar prin instalarea acestuia, motorul oferă 225 CP și 340 Nm.

Acum, tunerul Mountune revine cu un nou kit de performanță dedicat modelului american. Numele său este m235 și propune 235 CP și 350 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în "mai puțin de 6 secunde" (versiunea standard are nevoie de 6.5 secunde pentru același sprint), iar pachetul pregătit de Mountune include și un sistem de evacuare îmbunătățit.

Cu ajutorul unei aplicații dezvoltată special pentru telefoanele mobile, clienții care aleg pachetul de la Mountune vor putea face actualizări software pentru unitatea electronică de control.

De asemenea, tunerul introduce și un mod cu ajutorul căruia motorul revine la setările din fabrică.

"Pachetul m235 demonstrează cât de distractiv poate fi actualul Fiesta ST", a declarat Alec Pell-Johnson, directorul Mountune Performance.

Comentarii (5)

  • "De asemenea, tunerul introduce și un mod cu ajutorul căruia motorul revine la setările din fabrică." Genial,uite asa scapi sa mai dai spaga la itp cand e vorba de noxe.
    8 1
  • asta e ingineria software, si cand o mai auzi si pe aia cu "dispozitiv de trucare a emisiilor" zici ca e ditamai instalatia de fiert horinca........
    cateva linii de program baieti, care isi fac rutina cand sunt indeplinite cateva variabile....tzac pac
    6 0
  • Bogdan
    235 cp dintr-un motor cu 3 cilindri... La 50000 de km, schimbi motorul.
    5 4
  • Schimb motorul
    pe garantie
    4 1
  • fan skoda
    Stai sa vezi Toyota GR Yaris cu 261 de cai putere dintr-un motor cu tot 3 cilindri.

    automarket.ro/stiri/toyota-a-prezentat-noul-hot-hatch-gr-yaris-motor-cu-trei-cilindri-cu-261-95609.html
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru