Mișcări de trupe și la Citroen: noul CEO ar putea deveni Vincent Cobee, fost director de producție la Mitsubishi

de Paul Cosma
Joi, 17.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen se pregătește să-l numească pe Vincent Cobee în poziția de CEO, potrivit unor surse din cadrul companiei. Fostul director de producție de la Mitsubishi ar urma să o înlocuiască pe Linda Jackson, care va primi un alt rol în cadrul grupului PSA.

După ce Clotilde Delbos a devenit CEO interimar la Renault, în urma demiterii lui Thierry Bollore, un alt constructor francez se pregătește de o schimbare la nivelul cel mai înalt al conducerii.

Citroen ar urma să-l numească CEO pe Vincent Cobee, fostul director de producție de la Mitsubishi, conform surselor din cadrul companiei. Cobee a părăsit Mitsubishi în luna aprilie, în urma schimbărilor provocate la Nissan și Mitsubishi de arestarea lui Carlos Ghosn.

Cobee a mai lucrat în cadrul Nissan, acolo unde s-a ocupat de brandul Datsun. Potrivit surselor amintite, noul CEO Citroen va avea ca obiectiv îmbunătățirea vânzărilor în afara Franței.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru