Mercedes pregătește un update pentru cursa inaugurală din Austria: "Avem câteva idei care vor face monopostul mai rapid"

Publicat vineri, 19.06.2020 16:18 de Daniel Popescu, Foto: Mercedes-Benz

Mercedes a anunțat că va introduce în cursa inaugurală a sezonului din Austria un update la care a lucrat chiar înainte de startul campanionatului programat inițial în Australia.

Mercedes a dezvăluit că intenționează să aducă o serie de update-uri pentru monopost în perspectiva primei curse a noului sezon, care va avea loc în 5 iulie pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

Directorul tehnic James Allison menționează că munca la îmbunătățiri a început înainte de cursa din Australia programată inițial în martie și a fost reluată de curând, însă nu a făcut nicio referire la componentele vizate de update.

"Avem multe idei despre cum să facem monopostul mai rapid, iar multe dintre ele erau deja în biroul de design înainte ca uzina să fie închisă acum nouă săptămâni. Sperăm ca unele update-uri să-și facă loc pe monopost în prima cursă din Austria, iar pe parcursul sezonului să dezvoltăm monopostul cât putem de repede", a explicat Allison.

În plus, oficialul Mercedes anticipează că perioada de inactivitate de circa două luni a fost mai dificilă pentru Lewis Hamilton și Valtteri Bottas decât pentru ingineri.

"Din punct de vedere mental, perioada de așteptare a fost mai grea pentru piloți. Toate emoțiile lor sunt amplificate și cred că a fost dificil pentru ei să se pregătească pentru startul sezonului și apoi să se întâmple ce s-a întâmplat la Melbourne", a adăugat el.

Rivalii de la Ferrari au anunțat în această săptămână că pregătesc de asemenea un update pentru îmbunătățirea motorului și a cutiei de viteze.

Via Autosport

 • hahaha, vineri, 19.06.2020 17:00

  Peste cateva zile pleaca de la Mercedes arhitectul motorului, cel care a avut o contributie substantiala la succesul acual al echipei.

 • Costel, vineri, 19.06.2020 19:18

  cert tern numa' din cauza faptului ca-i prea futil acest ultim exercitiu de PR din partea lui Allison, musai palid contraatacul mediatic al celor de la Benz si in complet antagonism cu informatia limpede si clara livrata ieri de Maranello cu privire la ultimul upgrade pentru transmisie/ propulsorul reper al F1, incontestabila abordare lapidara a vremelnicei campioane mondiala en-titre in ceea ce priveste "nenumaratele" atuuri zavorate printr-un ungher din Brackley nefacand altceva decat sa autentifice BenzF1 tocmai acel aspect pe care incearca sa-l faca uitat atat fanilor dar mai ales mass-mediei de specialitate inca din luna februarie, indubitabila friabilitate a monopostului W11 intr-un feroce & veritabil blitzkrieg al marelui circ in 2020

 • Neutru, vineri, 19.06.2020 21:09

  Tic tac,tic tac,discret se fac pașii anunțați(tot discret).Unii au auzit și-au reținut,alții n- au crezut.Să vedem ce-o să fie.

 • Radu, vineri, 19.06.2020 23:06

  Pai daca au auzit ca Ferrari a facut update de 15CP, stirea de senzatie ar fi fost ca Mercedes au facut update de 16CP ... wow.

 • Neutru, vineri, 19.06.2020 23:17

  Eu mă refeream la ce spuneau oficialii Mercedes acum un an care se potrivește cu ce spune hahaha.Dacă nu-ți mai amintești,înseamnă că n-ai crezut.

 • kimi, sâmbătă, 20.06.2020 10:32

  de ce apare vechiul calendar in dreapta? apropo, ce modificari vizuale mai apar?

 • MORFEO, duminică, 21.06.2020 21:19

  alte furaciuni marca inregistrata :MERCEDES

 • Radu, duminică, 21.06.2020 22:57

  Calendarul cu 3 curse (incerte) pe anul asta va apare in curand ...

 • Mercedes F1, luni, 22.06.2020 18:06

  acri strugurii morfeo

 • Costel, vineri, 26.06.2020 19:03

  Forza Mercedes! Sa moara de inima rea gusteriada rosie de pe net!