Mercedes-Benz demarează producția măștilor de protecție: peste 100.000 de exemplare pe zi pot fi fabricate pe linia uzinei din Sindelfingen

de Cornel Șocariciu
Vineri, 26.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a inaugurat la uzina din Sindelfingen o linie automată de producție pentru fabricarea măștilor de protecție. Până la finalul anului, nemții spun că vor produce peste 7 milioane de măști.

Mercedes-Benz a inaugurat o linie automată de producție dedicată fabricării maștilor de protecție. Linia a fost integrată la uzina din Sindelfingen, Germania, și este capabilă să livreze cel puțin 100.000 de măști de protecție pe zi.

Conform oficialilor producătorului german, instalarea liniei a început în urmă cu doar câteva săptămâni, iar toate componentele necesare (inclusiv materiile prime) au fost achiziționate de la companii din Germania.

Măștile fabricate pe linia uzinei din Sindelfingen vor fi trimise către restul fabricilor Mercedes-Benz, dar și către alte instituții. Până la finalul anului, oficialii companiei spun că vor produce peste 7 milioane de măști de protecție.

"Ca parte a reluării producției la uzinele Mercedes-Benz, protecția sănătății angajaților a fost primordială. Cu măștile de protecție fabricate în Sindelfingen vom continua să asigurăm aprovizionarea echipelor noastre și, totodată, să contribuim la diminuarea răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2", a declarat Jörg Burzer, membru al consiliului de administrație Mercedes-Benz în cadrul departamentului de gestionare a lanțului de aprovizionare.

Comentarii (1)

  • Mercedes a produs si pana acum masti in Sindelfingen, deci nu demareaza nimic. Cel mult instaleaza o linie automata si creste capacitatea de productie. Sunt diferente uriase intre aceste doua situatii, ca de la cer la pamant.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru