Mercedes-AMG Project One, mai aproape de producție: hypercarul a început testele pe circuit

de Paul Cosma
Miercuri, 19.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dezvoltarea lui Mercedes-AMG Project One a intrat într-o nouă etapă, hypercar-ul fiind testat pe circuit în Germania. Nemții spun că mai multe prototipuri pre-producție vor fi puse la încercare, după ce compania a “deblocat” întregul potențial al sistemului hibrid de propulsie, adică mai mult de 1.000 de cai putere.

Mercedes anunță că Project One, hypercarul cu tehnologie de Formula 1, este cu un pas mai aproape de producția de serie și lansarea oficială.

Constructorul a precizat că dezvoltarea a ajuns în etapa de testare pe circuit, iar mai multe prototipuri pre-serie vor fi puse la încercare pe circuitul propriu de la Immendingen.

În premieră pentru acest proiect, hypercarul va putea să-și folosească toți cei 1.000 de cai putere, după ce oficialii Mercedes au aprobat “deblocarea” întregului potențial al sistemului de propulsie hibrid.

Pe lângă testele pe circuit, nemții pregătesc și ajustări în ceea ce privește ținuta de drum și partea de aerodinamică. Următoarea etapă de dezvoltare presupune efectuarea unui test pe Nurburgring.

Mercedes-AMG Project One va fi produs în numai 275 de unități, toate fiind deja vândute în ciuda prețului de aproximativ 2.27 milioane de euro.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru