McLaren va concedia 1.200 de angajați din cauza crizei COVID-19: “Am încercat să evităm acest lucru, dar nu avem de ales”

de Paul Cosma
Marti, 26.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunțat că va concedia 1.200 de angajați în urma unui program de restructurare, mai mult de un sfert din totalul forței de muncă, din cauza crizei COVID-19. “Am încercat să evităm acest lucru, dar nu avem de ales,” a declarat președintele McLaren.

McLaren susține că a rămas “fără opțiuni” în contextul pandemiei de coronavirus, iar compania trebuie să renunțe la peste 1.000 de salariați.

Circa 1.200 de oameni - dintr-un total de 4.000 care lucrează în cadrul grupului McLaren - își vor pierde locurile de muncă în urma unei restructurări drastice pe fondul crizei COVID-19.

“Am muncit din răsputeri să evităm acest lucru. Am luat deja măsuri dramatice de reducere a costurilor, dar nu avem de ales și trebuie să reducem forța de muncă,” a spus Paul Walsh, președintele McLaren.

Recent, McLaren a anunțat că explorează variante de finanțare care să permită companiei să traverseze criza COVID-19. Presa britanică a susținut că producătorul din Woking vrea un împrumut de 275 de milioane de lire sterline.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Cati manageri vor pleca?
    7 0
  • Octavian
    Ce o face McLaren cu 4000 oameni nu stiu.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru