MC20 este numele viitorului model Maserati: lansarea va avea loc până la sfârșitul lunii mai

de Paul Cosma
Vineri, 21.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a anunțat oficial că viitorul său model va purta numele “MC20”, prescurtarea de la Maserati Corse 2020. Noul model va fi lansat la Modena, până la sfârșitul lunii mai.

La sfârșitul anului trecut, Maserati a publicat primele imagini “sub camuflaj” cu prototipul viitorului său model, ce va fi produs la uzina din Modena.

Constructorul italian anunță acum că numele noului model va fi MC20, o prescurtare de la Maserati Corse 2020. În plus, MC20 reprezintă și întoarcerea Maserati în “lumea curselor”. Italienii au mai spus că prezentarea oficială va avea loc până la sfârșitul lunii mai, la Modena.

Pe lângă noua sportivă, Maserati pregătește și lansarea unui nou SUV. Ambele modele vor fi produse în Italia și vor avea versiuni hibride și electrice. În 2020, Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din gama constructorului de la Modena.

Constructorul a subliniat recent că toate modelele noi vor fi construite 100% în Italia și vor avea versiuni hibride sau electrice.

Via Maserati

Comentarii (1)

  • schumi
    Maserati MC20 = Alfa 4C " re engineered".
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru