Mazda RX-Vision GT3 Concept, prototip virtual pentru fanii jocului video Gran Turismo Sport: conceptul niponilor va fi disponibil începând cu luna mai

de Cornel Șocariciu
Vineri, 20.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fanii jocurilor video vor putea concura pe circuitele favorite disponibile în jocul video Gran Turismo Sport și cu noul Mazda RX-Vision GT3 Concept. Prototipul virtual va fi disponibil începând cu luna mai.

La finalul lunii mai, jocul video Gran Turismo Sport va primi un update consistent, iar Mazda a colaborat cu specialiștii din cadrul Polyphony Digital pentru dezvoltarea unui concept nou.

Numele său este Mazda RX-Vision GT3 Concept, iar designul a fost puternic influențat de conceptul RX-Vision, prototip expus în fața publicului în cadrul Salonului Auto de la Tokyo din 2015.

Prototipul virtual pregătit de Mazda și dezvoltatorii Polyphony Digital va miza pe un motor amplasat frontal capabil să dezvolte 562 de cai putere, iar distribuția maselor va fi de 48:52.

Ikuo Maeda, managerul general al biroului de design al mărcii nipone, este cel care a semnat noul Mazda RX-Vision GT3 Concept. Maeda a fost responsabil atât pentru designul lui RX-8, cât și pentru liniile noi introduse odată cu lansarea conceptului RX-Vision.

La finalul anului trecut, constructorul japonez a semnat un parteneriat cu Polyphony Digital, iar începând cu acest an, numărul modelelor Mazda disponibile în jocul video Gran Turismo Sport ar urma să crească.

Aceeași strategie a fost adoptată pe parcursul anului trecut atât de Toyota, cât și de Porsche.

Comentarii (1)

  • LEXMARK
    Presupun ca jucaria asta e la bataie cu Nou Nou Noutul Audi E Tron R8 care deja e la a N-spea generatie si care dezvolta 4 X 1.600 Nm X 4, corect?
    Baieti, chiar nu aveti altceva de postat, asa mare e saracia prin redactie?...
    PS: Super Mario are un cart nou, poate ne povestiti ceva si depsre el...
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru