Maserati lansează ediția specială Royale pentru Quattroporte, Levante și Ghibli: producție de doar 100 de exemplare

Publicat marţi, 14.01.2020 14:49 de Paul Cosma

Maserati a lansat ediția specială Royale pentru modelele Quattroporte, Levante și Ghibli. Producția va fi limitată la 100 de exemplare, iar clienții vor putea alege între două nuanțe pentru caroserie: Blu Royale și Verde Royale.

Inspirați de versiunea Royale 1986 pentru cea de-a treia generație a modelului Quattroporte, Maserati a anunțat o ediție exclusivistă cu același nume.

Noua ediție specială Maserati Royale va fi disponibilă pe modelele Quattroporte, Levante și Ghibli, cu următoarele motorizări: V6 diesel de 275 CP, respectiv V6 pe benzină de 350 sau 430 de cai putere.

Clienții vor putea alege între două nuanțe de caroserie, respectiv Blu Royale și Verde Royale. Levante Royale este echipat cu jante de 21 inch Anteo Staggered Anthracite, în timp ce modelele Ghibli și Quattroporte dispun de jante Titanium Anthracite.

Pachetele Cold Weather, Premium și Driving Assistance Plus sunt oferite în echiparea standard pe aceste versiuni, la fel și sistemul de infotainment Maserati Touch Control Plus (MTC+) cu ecran tactil de 8.4 inch, compatibil Apple CarPlay și Android Auto.

Producția ediției speciale Maserati Royale va fi limitată la doar 100 de exemplare.

Via Maserati

  • maserati.nosferati, marţi, 14.01.2020 15:12

    “Toți cei care ȋn aceste zile ale vremilor de pe urmă râvnesc să nu-și piardă credința trebuie să se păzească ȋmpotriva oricărei doriri a lucrurilor materialnice pământești și ȋmpotriva amăgirii care vine prin bunurile lumești” (Arhiepiscop Averchie Tausev).

  • astra, marţi, 14.01.2020 15:28

    mey m.n. asta ti-a transmis poate il grande Marchionne din iad pocait dupa ce a paradit destule marci incl. Maserati care are scoruri modeste comparat cu alte luxuriante de rupt in figuri dar tot nu se vinde ca nu inoveaza destul