Lexus prezintă LC Convertible Regatta Edition: versiunea de lansare va fi produsă în doar câteva unități

de Cornel Șocariciu
Marti, 04.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a publicat primele imagini cu ediția de lansare LC Convertible Regatta Edition. Conform reprezentanților niponi, această versiune va fi produsă în doar câteva unități.

În 5 august, Lexus va deschide listele de comenzi pentru noul LC Convertible. Conform oficialilor producătorului nipon, primele livrări vor fi făcute în toamna anului curent.

Pentru a marca acest moment, oficialii Lexus au pregătit o versiune specială de lansare: LC Convertible Regatta Edition.
Noua variantă propune o culoare de caroserie specială despre care niponii spun că a fost inspirată de ambaracațiunile de lux. În plus, ediția de lansare va fi disponibilă în doar câteva unități, iar conform unor surse apropiate companiei, toate exemplarele au fost deja rezervate.

Caroseria lui LC Convertible Regatta Edition va fi vopsită în nuanța Structural Blue, iar plafonul soft-top dezvoltat de Lexus va avea culoarea Marine Blue.

Așa cum era de așteptat, japonezii mizează pe același nuanțe și în cazul interiorului. Zona superioară a planșei de bord va avea culoarea Dark Blue, aceeași nuanță urmând să fie utilizată și pentru partea centrală a panourilor de uși, dar și pentru centurile de siguranță.

Restul elementelor de interior vor fi produse din materiale de culoare albă.

Comentarii (2)

  • Parcă îmi vine joc la loto
    4 0
  • Inca nu mi-am dat seama de unde se inalta panzele. Daca ti se rup, poti se le peticesti. S-ar potrivi de minune.

    Editiile speciale sunt deja in lucru. Vin cu steag de pirati si maciuca in locas special langa scaunul soferului. Desemenea in torpedou va fi si o acoperitoare de ochi. Dupa ce ii dai o talpa si totusi nu treci de motoarele in trei cilindri, iti pui bandana si "ochesti" cel mai lung gol in trafic sa treci de caruta din fata.
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru