Lego va lansa un supercar din gama Lamborghini în cadrul seriei Technic Ultimate: prima imagine teaser cu modelul care debutează în iunie

de Cornel Șocariciu
Duminica, 02.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lego va lansa în 1 iunie primul produs din seria Technic Ultimate bazat pe un model Lamborghini. Conform surselor, Lego va aduce în fața pasionaților o versiune la scara 1:8 a supercar-ului Sian, cel mai puternic model de serie dezvoltat până acum de Lamborghini.

În 2016, Lego lansa Porsche 911 GT3 RS, primul model sport din gama Technic Ultimate Series. Doi ani mai târziu, seria a primit și o versiune Lego pentru Bugatti Chiron.

Acum, grupul danez a anunțat că în luna iunie va lansa primul Lamborghini din seria Technic Ultimate. Pentru a stârni interesul fanilor, Lego a publicat o imagine teaser, însă nu a anunțat și numele modelului pe care fanii îl vor putea asambla.

Cu toate acestea, există surse care susțin că Lego va aduce în fața pasionaților o versiune la scara 1:8 a lui Sian. Lamborghini Sian este cel mai puternic model de serie dezvoltat de constructorul italian și mizează pe un sistem mild-hybrid la 48V cu supercapacitor. Sistemul de propulsie dezvoltă 819 cai putere, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în doar 2.8 secunde.

În acest moment nu există informații cu privire la numărul pieselor necesare pentru asamblarea viitorului produs Lego, însă vă reamintim că pentru 911 GT3 RS, danezii au pregătit 2.704 piese.

În cazul lui Bugatti Chiron, numărul pieselor Lego a fost de 3.599. Conform acelorași surse, prețul viitorului Lamborghini produs de Lego va fi de circa 380 de dolari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru