Lamborghini Sian va primi o versiune Lego: modelul va fi lansat în 28 mai și va fi disponibil pentru comandă din 1 iunie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 27.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Sian va primi o versiune produsă de Lego. Modelul la scara 1:8 face parte din seria Technic Ultimate și va fi prezentat în 28 mai.

În urmă cu aproape patru ani, Lego lansa primul model sport din gama Technic Ultimate Series: Porsche 911 GT3 RS. În 2018, grupul danez a extins seria cu o versiune Lego a hypercar-ului Bugatti Chiron.

Acum, oficialii companiei au anunțat că în 28 mai vor prezenta varianta din piese Lego a supercar-ului Lamborghini Sian. Noul produs face parte tot din seria Technic Ultimate și va fi disponibil pentru comandă începând cu 1 iunie (conform surselor, prețul unui exemplar va fi de circa 380 de dolari).

Pentru a menține treaz interesul fanilor, oficialii grupului danez au publicat și un scurt teaser video cu noul produs.

La fel ca în cazul modelelor Porsche 911 GT3 RS și Bugatti Chiron, acest Lamborghini Sian va fi disponibil la scara 1:8.

Supercar-ul Sian este cel mai puternic model de serie dezvoltat până acum de constructorul din Sant'Agata Bolognese. Modelul mizează pe un sistem mild-hybrid la 48V cu supercapacitor, iar sistemul de propulsie pregătit de italieni livrează 819 cai putere.

Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în doar 2.8 secunde.

Comentarii (1)

  • apare, deci, si o versiune populara accesibila pt. toata lumea
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru