Lamborghini: “Nu vom mai participa la saloanele auto, ne concentrăm pe evenimente exclusiviste”

de Paul Cosma
Marti, 16.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a anunțat că nu va mai participa la niciun salon auto și, în schimb, se va concentra pe evenimente mai mici, care să ofere mai multă exclusivitate. “Saloanele auto nu mai respectă filozofia noastră de a avea o relație apropiată cu clienții,” a transmis constructorul.

În ultimii ani, absența producătorilor auto de la saloanele nu a mai fost o noutate, iar pandemia de coronavirus a năruit și sperantele organizatorilor privind evenimentele din 2020.

Unele saloane auto au fost anulate sau amânate pentru anul viitor, însă nici în 2021 nu există garanția că producătorii se vor întoarce pentru a lua parte la aceste evenimente.

Lamborghini a transmis oficial că nu va mai participa la niciun salon auto de aici înainte. “Am decis să abandonăm saloanele auto pentru că nu mai respectă filozofia noastră de a avea o relație apropiată cu clienții,” a spus Katia Bassi, directorul de marketing și comunicare al constructorului italian.

În schimb, producătorul din Sant'Agata Bolognese se va concentra pe evenimente mai mici, care să ofere clienților mai multă exclusivitate.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru