Lambo V12 Vision Gran Turismo, prototip virtual pentru fanii jocurilor video: conceptul Lamborgini împrumută sistemul mild-hybrid cu 819 CP introdus pe supercar-ul Sian

de Cornel Șocariciu
Luni, 25.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a prezentat prototipul virtual Lambo V12 Vision Gran Turismo. Conceptul preia sistemul electrificat de propulsie disponibil pe modelul de serie Sian, iar conform oficialilor companiei, acesta va fi disponibil în cadrul jocului video Gran Turismo Sport începând cu primăvara anului viitor.

Weekend-ul trecut, Lamborghini a prezentat conceptul Lambo V12 Vision Gran Turismo. Prototipul virtual a fost dezvoltat împreună cu specialiștii din cadrul Polyphony Digital, compania care a lansat jocul video Gran Turismo Sport.

Conform oficialilor celor două companii, conceptul va fi introdus în platforma Gran Turismo Sport începând cu primăvara anului viitor.

Din punct de vedere estetic, noul Lambo V12 Vision Gran Turismo preia o serie de elemente de pe modelul de serie Sian, însă oficialii companiei italiene descriu designul conceptului ca fiind "uluitor".

"Lambo V12 Vision Gran Turismo a fost dezvoltat pentru a deveni cel mai bun prototip virtual de până acum dedicat fanilor jocurilor video", a declarat Mitja Borkert, directorul departamentului de design Lamborghini.

Conform oficialilor producătorului italian, noul concept va fi echipat cu același sistem electrificat disponibil pe Lamborghini Sian. În cazul modelului de serie, italienii au pregătit un motor V12 de 6.5 litri care oferă 785 de cai putere la 8.500 rpm și 720 Nm.

Sistemul mild-hybrid la 48V include și un motor electric care generează 34 CP și 38 Nm. În total, sistemul electrificat oferă 819 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru