Kia introduce funcții noi pentru sistemul de infotainment UVO Connect: estimări mai precise pentru navigație și transferul setărilor pe altă mașină

de Daniel Popescu, Foto: Kia
Joi, 11.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru sistemul de infotainment UVO Connect, printre care se numără estimări mai precise pentru sistemul de navigație sau transferul setărilor pe o altă mașină.

Kia a anunțat că va introduce o serie de funcții noi la sistemul de infotainment UVO Connect pentru gama europeană de modele începând din a doua parte a acestui an.

Înglobate sub numele "Phase II", modificările vizează în special opțiunile pentru sistemul de navigație.

Astfel, cea mai importantă noutate este Online Navigation, care va oferi estimări mai precise pentru o călătorie prin utilizarea unor date istorice despre trafic, pe lângă traseul propriu-zis și datele de trafic în timp real.

În plus, o altă funcție este Last Mile Navigation, care oferă un traseu complet până la destinație, chiar dacă mașina este parcată la o distanță de până la 2 kilometri de punctul de sosire.

Într-o astfel de situație, după oprirea motorului, sistemul de navigație trimite o notificare aplicației Google Maps de pe smartphone pentru ca șoferul să urmărească pe telefon indicațiile de navigație în timpul mersului pe jos. În plus, șoferii pot opta alternativ pentru AR Guidance, o funcție de realitate augmentată lansată de curând inclusiv de Google Maps.

De asemenea, Kia a lansat și funcția User Profile Transfer care, așa cum sugerează și numele, permite transferul setărilor de navigație sau Bluetooth de pe smartphone pe o altă mașină, dar oferă și posibilitatea de a face back-up la setări în cloud.

Nu în ultimul rând, versiunea actualizată a sistemului de infotainment include și funcția Valet Parking Mode, care permite proprietarului să monitorizeze mașina atunci când aceasta este condusă de altcineva.

Via Kia

Comentarii (1)

  • Degeaba, daca nu sunt disponibile si in Romania. Nu stiu de ce suntem tratati altfel decat restul europenilor. Unii destepti din tara asta, care se sesizeaza aiurea pentru fel si fel de prostii, ar trebui sa se sesizeze si pentru asa ceva.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru