Jeep vrea să lanseze unui SUV mai mic decât Renegade: în 1 iunie vom afla planul americanilor pentru următorii cinci ani

Publicat joi, 08.03.2018 16:25 de Cornel Șocariciu

Jeep nu exclude lansarea unui SUV mai mic decât actualul Renegade. De asemenea, americanii pregătesc și un model pe care îl vor poziționa în vârful gamei, peste Grand Cherokee.

Standul Jeep din cadrul Salonului Auto de la Geneva a fost unul foarte aglomerat. Constructorul american a expus noul Wrangler, Cherokee facelift, dar și versiunile Grand Cherokee Trackhawk și Grand Cherokee S.

Mike Manley, șeful Jeep, s-a aflat în cadrul Salonului Auto de la Geneva și a oferit o serie de informații cu privire la planurile mărcii americane. Jeep vrea să lanseze un SUV mai mic decât actualul Renegade, dar și un model pe care să-l poziționeze în fruntea gamei.

"Grand Wagoneer va fi un model premium. Procesul de dezvoltare a început acum câțiva ani și, cu siguranță, va fi poziționat peste actualul Grand Cherokee", a declarat oficialul Jeep. Totodată, reprezentantul constructorului american spune că în scurt timp vom afla planurile Jeep pentru următorii ani.

"În 1 iunie vom prezenta planurile pentru următorii cinci ani. Atunci veți vedea ce am programat în materie de vehicule electrificate", a completat oficialul Jeep.

În cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, Mike Manley a confirmat că în 2020 vom vedea o versiune plug-in hybrid pentru actuala generație Wrangler.

Via | TopGear

  • Tibi, joi, 08.03.2018 18:27

    Un Jeep si mai mic, ce bine! Cu siguranta va fi un off-roader pur-sange, mai ales daca o sa arate si mai copilaresc/ghidus decat Renegade. Acum pe bune, un Jeep care sa atage Jimny ar fi interesant, dar cine mai cumpara masini din astea? Va fi un banal Panda ingrasat, pentru oras.

  • scamel, vineri, 09.03.2018 08:22

    @ mircea tie iti place cum suna titlul?

  • Scrooge, vineri, 09.03.2018 11:49

    deci vor sa intre si pe piata jucariilor. Sper sa aiba si telecomanda pentru adulti.