Jeep anunță noutăți pentru gama de modele: "Noua generație Grand Cherokee va fi prezentată în acest an"

de Daniel Popescu, Foto: Jeep
Vineri, 28.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Directorul de design al Jeep a anunțat că noua generație Grand Cherokee va fi prezentată în cursul acestui an, în timp ce livrările ar putea începe în 2021.

Jeep intenționează să-și actualizeze gama de modele pe parcursul acestui an, potrivit unui anunț făcut de designerul șef al Alianței Fiat-Chrysler, Ralph Gilles.

În cadrul unui eveniment live găzduit de platforma de socializare Facebook, Gilles a dezvăluit că Jeep va prezenta pe parcursul acestui an noua generație pentru Grand Cherokee.

"Grand Cherokee a supraviețuit foarte frumos, dar îl vom înlocui mai târziu în acest an. Îl vom prezenta pe cel nou", a precizat Gilles cu referire directă la Grand Cherokee.

Noua generație Grand Cherokee a fost surprinsă deja în mai multe fotografii spion sub camuflaj, iar imaginile sugerează că dimensiunile vor crește semnificativ comparativ cu actuala generație.

În schimb, modificările de design ar urma să fie mai degrba minore, în timp ce la interior și-ar putea face apariția un instrumentar de bord digital și un sistem de infotainment, ambele cu ecrane de 10.1 inch.

Nu în ultimul rând, presa internațională speculează că Jeep Grand Cherokee va fi dezvoltat pe aceeași platformă ca Alfa Romeo Stelvio, în timp ce gama de motorizări ar urma să includă un motor V6 cu tehnologie mild-hybrid.

Via Motor1 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru