Jaguar Land Rover anunță versiuni SVO pentru modelele electrice și plug-in hybrid din grup: lansările, programate în “anii următori”

de Paul Cosma
Miercuri, 20.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar Land Rover a anunțat că divizia Special Vehicle Operations va lansa versiuni speciale SVO pentru toate modelele electrice și plug-in hybrid din grup, în “anii următori”, cu excepția SUV-ului electric I-Pace.

Michael van der Sande, șeful diviziei Special Vehicle Operations (SVO), a anunțat că vom vedea și modele electrice de performanță modificate de inginerii și designerii din cadrul SVO.

Tratamentul va fi aplicat tuturor modelele electrice și plug-in hybrid din grupul Jaguar Land Rover, cu excepția SUV-ului I-Pace.

Jaguar Land Rover va lansa trei modele electrice noi până la sfârșitul lui 2021, potrivit unor surse din companie, respectiv noul XJ și SUV-urile J-Pace și Road Rover. Grupul britanic va investi un miliard de lire sterline pentru transformarea a două fabrici în “centre de producție a mașinilor electrice”.

Primul model electric care va beneficia de o versiune specială SVO ar urma să fie noua generație Jaguar XJ, a cărei lansare este așteptată până la sfârșitul acestui an.

Via Autoexpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru