Informații neoficiale despre viitorul Skoda Karoq facelift: cehii pregătesc motorizări mild-hybrid și îmbunătățiri pentru interior

de Cornel Șocariciu
Vineri, 19.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda va prezenta Karoq facelift în 2021. Cehii pregătesc câteva modificări minore pentru partea exterioară, tehnologii noi pentru interior și, conform surselor, motorizări mild-hybrid preluate din portofoliul modelului Octavia.

Skoda va lansa în 2021 versiuni îmbunătățite pentru actualele SUV-uri Kodiaq și Karoq (foto). Recent, cehii au demarat testele cu prototipurile viitorului Skoda Karoq facelift, iar unul dintre exemplare a fost surprins în timpul unei sesiuni.

Conform primelor rapoarte, producătorul din Mlada Boleslav pregătește câteva modificări de ordin estetic: faruri restilizate, spoilere ușor retușate și stopuri noi.

La interior, viitorul Karoq facelift ar urma să ofere un nou ecran central cu diagonala de 9.2 inch, display-ul fiind introdus recent și pe Seat Ateca facelift. De asemenea, cehii vor pregăti o versiune îmbunătățită a instrumentarului digital de bord și materiale noi.

La fel ca până acum, gama de motorizări ar urma să fie alcătuită din unități diesel și benzină, însă există voci care spun că producătorul ceh va oferi și versiuni mild-hybrid preluate din oferta modelului Octavia. În aceste condiții, clienții vor putea alege unități pe benzină de un litru și 1.5 litri echipate cu sistemul mild-hybrid la 48V.

Aceleași surse spun că viitorul Karoq facelift ar putea primi și o versiune plug-in hybrid formată dintr-un motor pe benzină de 1.4 litri TSI și un motor electric.

Aceeași configurație este deja disponibilă pe Skoda Octavia în versiuni de 204 CP și 245 CP.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    Un SUV care mi-a facut cu ochiul inca de acum circa 3 ani.

    Chiar ar fi interesanta o varianta PHEV, cu benzina, care sa asigure circa 100 km autonomie pur electrica si sa aiba o autonomie totala MEDIE de circa 800-850 km, la preturi sub 35.000 Euro!!!
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru