Informații neoficiale despre viitorul Nissan 400Z: lansare programată la sfârșitul lui 2022, fără versiuni electrificate

de Paul Cosma
Duminica, 30.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan pregătește lansarea noului 400Z la sfârșitul anului 2022, iar viitorul model nu va avea versiuni electrificate, potrivit ultimelor informații neoficiale. Noul Nissan 400Z ar urma să aibă un motor V6 biturbo cu capacitatea de 3.0 litri, capabil să dezvolte 400 de cai putere.

În luna mai, Nissan a publicat un clip video în care își prezenta strategia generală pentru următoarea perioadă, ca urmare a noului plan de restructurare anunțat recent.

Spre final, clipul a oferit o primă imagine teaser cu succesorul lui 370Z, despre care se vehiculează că va fi prezentat într-un interval de circa 12 luni.

Nissan 370Z este în prezent cel mai vechi model din gama constructorului japonez, iar presa internațională a relatat recent că succesorul său se va numi 400Z.

Potrivit ultimelor informații neoficiale, Nissan 400Z va fi lansat undeva la sfârșitul anului 2022 și nu va avea versiuni electrificate la momentul intrării pe piață. Debutul vânzărilor ar fi programat pentru 2023.

Noul Nissan 400Z ar urma să aibă un propulsor V6 biturbo de 3.0 litri care să dezvolte 400 de cai putere. Inițial, unitatea ar urma să fie disponibilă cu o cutie de viteze automată cu nouă trepte înainte de lansarea unei variante cu transmisie manuală.

De asemenea, planurile constructorului japonez includ și lansarea unei versiuni Nismo cu până la 500 de cai putere.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru