Informații despre viitorul SUV electric Ford: modelul va fi prezentat în 18 noiembrie, iar bateriile vor asigura o autonomie de până la 600 de kilometri

de Cornel Șocariciu
Vineri, 25.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primul SUV electric Ford va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile la jumătatea lunii noiembrie. Modelul constructorului american promite o autonomie de până la 600 de kilometri.

Ford a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul SUV electric. Conform reprezentanților constructorului american, viitorul model electric va fi prezentat în 18 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Imaginea pregătită de constructorul american oferă primele detalii cu privire la silueta noului SUV electric. Conform unor rapoarte apărute în prima parte a anului, modelul ar putea primi numele de Mach-E, iar designul său va fi puternic influențat de liniile muscle car-ului Mustang.

Totodată, oficialii Ford au anunțat că SUV-ul electric va avea o autonomie de până la 600 de kilometri, valoare calculată conform noilor standarde WLTP. Viitorul model pregătit de constructorul american va miza pe o platformă nouă, dezvoltată special pentru vehicule electrice.

Dar noul SUV-ul reprezintă abia începutul erei electrice în gama Ford. Conform planurilor producătorului american, până în 2022, portofoliul Ford va include 16 modele electrice.

Comentarii (5)

  • someone
    asta e lumea in care am ajuns, se lanseaza un model derivat din mustang, gen 350 gt sau bullitt, si ni se ofera doar autonomia, dar nimik despre motor
    2 4
  • derivat e doar designul, aerul, atitudinea. Numeste asta arc peste timp. In anii 60 Mustang muscle car veritabil acum SUV electric...si atunci ca si acum este exact ce se vinde mai bine si e in trend

    sunt extrem de curios de cum va arata
    4 1
  • ACE - Craiova
    Parca ar fi designul MAZDA CX-30....
    Oricum asteptam cu nerabdare prezentarea FORD din noiembrie
    2 1
  • @vianu => http://fordauthority.com/2019/10/ford-mach-e-renderings-based-on-leaked-cad-files/

    http://fordauthority.com/wp-content/uploads/2019/10/Ford-Mach-E-CAD-Leak-004.jpg
    2 1
  • @LEE...merci :)

    ciudat geamul lunetei
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru