Informații despre viitorul Porsche 718 Cayman GT4 RS: versiunea extremă ar putea dezvolta aproape 500 de cai putere

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 08.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a demarat o serie de teste cu prototipul viitorul 718 Cayman GT4 RS. Noua versiune ar urma să ofere aproape 500 de cai putere, lansarea fiind programată pentru finalul anului viitor.

În toamna anului trecut, Frank Steffen-Walliser, omul responsabil de modelele Porsche 718 și 911, a declarat că își dorește să vadă o versiune extremă a noului 718 Cayman GT4 (foto).

Acum, fotografii spion au surprins un astfel de prototip în timpul testelor, iar voci apropiate companiei spun că modelul va purta numele 718 Cayman GT4 RS. Aceleași rapoarte menționează că producătorul german va miza pe motorul cu șase cilindri de 4.0 litri disponibil în prezent pe versiunile 718 Cayman GTS 4.0 și 718 Cayman GT4.

Cea mai potentă variantă a motorului pe benzină oferă 420 de cai putere, însă pentru viitorul 718 Cayman GT4 RS, nemții ar urma să vină cu o serie de îmbunătățiri menite să crească resursele propulsorului până aproape de 500 CP.

Totodată, modelul va beneficia de o serie de elemente de caroserie inspirate de cele ale lui 911 GT2 RS, inclusiv o aripă spate supradimensionată. De asemenea, nemții vor pregăti o suspenie și mai rigidă, iar masa totală ar urma să scadă.

Conform acelorași voci, viitorul Porsche 718 Cayman GT4 RS ar urma să fie prezentat spre finalul anului 2021.

Via | Car&Driver 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru