Informații despre viitorul Audi S3 Sportback: motor de 2.0 litri cu 310 CP și sistem de tracțiune integrală quattro

de Cornel Șocariciu
Joi, 06.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Audi A3 va fi prezentată la Geneva, iar modelul de clasă compactă va primi și o versiune de performanță. Viitorul S3 Sportback va fi echipat cu motorul de 2.0 litri benzină cu 310 CP.

Audi va prezenta noua generație A3 în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii martie. Între timp, producătorul german a organizat un test internațional cu prototipul viitorului S3 Sportback, iar cei prezenți au publicat câteva informații despre versiunea de performanță a modelului de clasă compactă.

Viitoarea generație Audi S3 Sportback va miza tot pe motorul de 2.0 litri TFSI. Unitatea dezvoltă 310 cai putere și 400 Nm, iar resursele vor fi gestionate de o cutie automată cu șapte trepte și de un sistem de tracțiune integrală. Conform primelor informații, suspensia, sistemul de direcție și sistemul quattro au fost îmbunătățite comparativ cu cele existente pe actuala versiune (foto).

Pentru versiunea S3 Sportback, nemții au pregătit trei moduri de rulare: Balanced, Dynamic și Comfort.

Rivalul lui Mercedes-AMG A35 4Matic și BMW M135i xDrive va miza pe un interior asemănător cu cel al SUV-ului Q3.

Nemții vor pregăti un instrumentar digital de bord modern (10.25 inch sau 12.3 inch) și un ecran central (8.8 inch sau 10.1 inch) integrat în consola centrală. Comenzile sistemului de climatizare vor rămâne unele convenționale, în timp ce standard, versiunea S3 Sportback va fi echipată cu scaune sport.

Aceleași surse menționează că viitoarea generație A3 va avea debutul comercial în luna iulie.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru