Informații despre viitoarea generație Volkswagen Golf R: peste 300 CP și sistem mild-hybrid la 48V

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Acuala generație Volkswagen Golf va primi și o versiune de top R. Conform primelor informații, motorul pe benzină de 2.0 litri va oferi peste 300 CP și va fi echipat și cu un compresor electric.

La finalul lunii trecute, Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Golf (foto). În momentul prezentării, oficialii producătorului german au confirmat că hatchback-ul va primi și versiuni de performanță GTI și R.

Acum, un prototip de teste Golf R a fost surprins în timpul unor sesiuni desfășurate în Africa de Sud. Conform primelor rapoarte, noul Hot Hatch va fi echipat cu un pachet exterior mult mai sportiv și cu o motorizare mild-hybrid.

Viitorul Golf R va fi echipat cu o suspensie mult mai rigidă, cu un intercooler ceva mai mare și cu un motor pe benzină de 2.0 litri. Unitatea ar urma să ofere peste 300 de cai putere și va integra și un sistem mild-hybrid la 48V, dar și un compresor electric, tehnologie utilizată pentru a elimina fenomenul de turbo lag. Această soluție este deja utilizată de Audi pe câteva dintre modelele gamei S.

La fel ca până acum, resursele motorului pe benzină vor fi livrate cu ajutorului unui sistem de tracțiune integrală.

Prezentarea noului Volkswagen Golf R va avea loc în cursul anului viitor. 

Via | AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru