Informații despre viitoarea generație Rolls-Royce Ghost: modelul va fi echipat cu o suspensie nouă și va avea direcție integrală

de Cornel Șocariciu
Marti, 11.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Rolls-Royce Ghost va fi prezentat în toamna acestui an, iar reprezentanții constructorului britanic vin cu noi informații. Modelul va fi echipat cu tracțiune integrală, cu un sistem de direcție integrală și cu o suspensie nouă.

La finalul lunii iulie, Rolls-Royce a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație Ghost, model programat să debuteze în toamna acestui an. În acel moment, reprezentanții producătorului britanic au anunțat că vor pregăti și câteva clipuri scurte prin intermediul cărora vor oferi mai multe informații referitoare la noul Ghost.

Noua generație va fi produsă pe platforma Architecture of Luxury, iar conform oficialilor Rolls-Royce, viitorul Ghost va fi un model 100% nou.

Noul model va fi echipat atât cu un sistem de direcție integrală, cât și cu un sistem de tracțiune integrală. În plus, britanicii pregătesc suspensii noi (dezvoltarea acestora a durat trei ani) care vor fi integrate în sistemul Planar.

Acesta este compus din trei elemente: noua suspensie dezvoltată de inginerii producătorului britanic și tehnologiile Flagbearer și Satellite Aided Transmission. Conform reprezentanților Rolls-Royce, sistemul Flagbearer folosește camerele integrate la nivelul mașinii pentru a "citi" drumul și pentru a modifica comportamentul suspensiei, în timp ce tehnologia Satellite Aided Transmission mizează pe informațiile primite prin GPS pentru a preselecta treapta de viteză potrivită pentru virajele care urmează.

Mulțumită sistemului Planar, viitorul Ghost va putea anticipa și va putea reacționa mult mai bine în funcție de traseul urmat și de suprafața de rulare, pentru ca toate călătoriile să fie cât mai confortabile.

Comentarii (1)

  • acum merita sa-ti cumperi RR pt ca i-au schimbat suspensiile si directia invechite.Inainte te pacaleai cu RR.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru