Încă un teaser pentru Ford Puma ST: versiunea de performanță va fi prezentată în 24 septembrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 05.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat un nou teaser pentru Puma ST, versiunea de performanță a SUV-ului Puma. Modelul va fi prezentat oficial în 24 septembrie și va fi produs la Craiova.

Ford face ultimele pregătiri pentru lansarea versiunii de performanță pentru SUV-ul Puma. După un prim teaser publicat în luna mai și numeroase teste sub camuflaj, acum a venit momentul pentru noi informații.

Ford a publicat pe contul oficial de pe rețeaua de socializare Twitter un clip în care mai multe persoane încearcă să imite sunetului motorului și al pneurilor.

La finalul clipului este prezentată o parte din caroseria lui Puma ST într-o nuanță de verde, dar și un detaliu important despre lansare: prezentarea oficială va avea loc în 24 septembrie.

Ford a confirmat recent că versiunea de performanță Puma ST va fi produsă la uzina de la Craiova, acolo unde are loc și producția versiunii standard a lui Puma.

Cel puțin pentru moment, Ford nu a făcut nicio mențiune legată de specificațiile tehnice ale modelului. Cu toate acestea, se anticipează că Puma ST va împrumuta motorul turbo de 1.5 litri disponibil în prezent pe Fiesta ST.

În cazul Hot Hatch-ului, unitatea oferă 200 de cai putere la 6.000 rpm și un cuplu maxim de 290 Nm între 1.400 și 4.000 rpm, însă aceste valori ar putea fi ușor diferite în cazul lui Puma ST.

Via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru