Îmbunătățiri pentru Lamborghini Urus: pachet de design Pearl Capsule, culori noi de caroserie și actualizări pentru sistemele de asistență

de Daniel Popescu, Foto: Lamborghini
Miercuri, 17.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Urus primește pachetul de design Pearl Capsule, câteva culori noi pentru carserie și actualizări pentru sistemul de asistență pentru parcare.

Lamborghini a anunțat în această săptămână o serie de îmbunatățiri pentru SUV-ul Urus. Comercializat deja în peste 8.300 de unități de la lansarea pe piață, "Super SUV-ul" va fi disponibil și cu un pachet de design care a primit numele Pearl Capsule.

Pachetul de design iese în evidență prin caroseria bitonală: culoarea de bază este Verde Mantis (verde), Arancio Borealis (portocaliu) sau Giallo Inti (galben) și contrastează puternic cu plafonul negru lucios.

În plus, numeroase componente primesc de asemenea vopsea neagră pentru difuzorul spate, spoiler, pragurile laterale sau jantele de 23 inch.

Aceeași strategie bitonală este regăsită și la interior, întrucât scaunele, consola centrala sau suportul pentru pahare primesc culoarea de bază, care contrastează puternic cu restul interiorului.

De asemenea, Urus va beneficia de câteva îmbunătățiri minore, printre care se numără o actualizare a sistemului de asistență Parking Assistance Package, iar clienții pot alege opțional și sistemul audio Sensonum cu 17 boxe.

În plus, clienții pot comanda Urus în noi culori de caroserie prin intermediul programului de personalizare Ad Personam.

În urma acestor modificări, noul preț recomandat de vânzare pentru Urus în Europa este de 186.134 de euro fără taxe, ceea ce ar echivala cu un preț de 221.500 de euro cu TVA în România.

Via Lamborghini

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    kermit the frog astepta cred de mult culoarea asta f. eleganta si discreta dar si fiscu statului (degeaba) se bucura la fiecare tva cocalaresc de patrujdemii euroi.
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru