Îmbunătățiri pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio: italienii propun modificări la interior și o paletă mai bogată de culori pentru caroserie

de Cornel Șocariciu
Joi, 07.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru versiunile de performanță Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Italienii propun mici modificări la exterior, un pachet nou de sisteme de siguranță și câteva opționale noi pentru interior.

La finalul anului trecut, Alfa Romeo Giulia și Stelvio au primit o serie de îmbunătățiri. Acum, o parte dintre aceste noutăți au fost introduse de italieni și pe versiunile de performanță Quadrifoglio.

La nivel estetic, producătorul italian propune stopuri LED cu elemente interioare de culoare neagră, o grilă frontală din fibră de carbon și capace pentru oglinzile exterioare produse tot din fibră de carbon. Totodată, Alfa Romeo introduce trei culori noi de caroserie: 6C Villa d’Este Red, GT Junior Ocra și Montreal Green.

Sistemul de evacuare va putea fi comandat într-o versiune specială semnată de specialiștii de la Akrapovič. Acesta dispune de patru terminații prevăzute cu ornamente din fibră de carbon. În cazul SUV-ului Stelvio QV, clienții vor putea comanda și un nou set de jante cu diametrul de 21 de inch.

Pentru interior, italienii au pregătit un nou sistem de infotainment cu ecran cu diagonala de 8.8 inch. Acesta dispune de o grafică nouă și de o serie de opțiuni gândite special pentru modelele de performanță.

Totodată, apar spații noi de depozitare, un volan cu inserții din fibră de carbon și centuri de siguranță care pot fi comandate în roșu sau verde. Opțional, Alfa Romeo propune și o tapițerie din piele perforată.

Pachetul de sisteme de siguranță și asistență a fost și el îmbunătățit. În urma modificărilor, ambele modele de performanță permit o rulare semiautonomă de nivel 2. Pachetul pregătit de italieni va include următoarele sisteme: cruise control adaptiv, asistent pentru menținerea benzii de rulare, asistent activ pentru monitorizarea unghiului mort, sistem pentru recunoașterea semnelor de circulație, sistem pentru monitorizarea șoferului și funcția Traffic Jam Assist and Highway Assist.

În ceea ce privește performanțele oferite de cele două modele, italianii spun că nu există modificări. 

Conform oficialilor Alfa Romeo, noile versiuni Giulia și Stelvio Quadrifoglio vor fi disponibile începând cu vara acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru