Îmbunătățiri în gama BMW: variante mild-hybrid pentru Seria 3 și X3, versiune nouă pentru Seria 1 și echipamente suplimentare pentru vârfurile de gamă

de Cornel Șocariciu
Joi, 16.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o listă cu îmbunătățirile pregătite pentru o parte dintre modelele din gamă. Începând cu această primăvară, BMW Seria 1 și Seria 3 vor fi disponibile în versiuni noi, iar Seria 3 și X3 vor primi un sistem mild-hybrid.

BMW a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru multe dintre produsele aflate în portofoliu. Nemții propun motorizări noi pentru câteva modele, versiuni mild-hybrid și echipamente suplimentare pentru modelele de top.

Începând cu primăvara acestui an, BMW introduce Seria 1 în versiune 120d. Modelul va fi echipat cu motorul diesel de 2.0 litri care oferă 190 CP. Acesta va fi disponibil exclusiv cu o cutie automată cu opt trepte și, conform oficialilor BMW, îndeplinește standardele Euro 6d. Accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în 7.3 secunde, iar viteza maximă va ajunge la 231 km/h.

Pentru BMW Seria 3, nemții au pregătit mai multe îmbunătățiri care vor fi introduse în luna martie. Modelul de clasă medie va putea fi comandat în versiunile 318i Sedan și 318i Touring. Acestea vor fi echipate cu un motor pe benzină de 2.0 litri care oferă 156 de cai putere și 250 Nm. Resursele vor fi gestionate de o transmisie automată cu 8 trepte.

Tot pentru Seria 3, BMW a pregătit și versiuni echipate cu un sistem mild-hybrid la 48V.

Tehnologia a fost introdusă în premieră pe BMW Seria 5 (versiunea 520d), iar începând cu această primăvara va fi disponibilă pe variantele 320d Sedan și 320d Touring. Conform oficialilor germani, sistemul mild-hybrid ajută la scăderea consumului și a emisiilor de CO2. Aceeași tehnologie va fi disponibilă și pe SUV-urile X3 (xDrive20d) și X4 (xDrive20d).

Începând cu luna martie, BMW Seria 7, Seria 8 și M8 vor fi disponibile cu funcția soft-close pentru portiere. Pentru SUV-urile X5, X6 și X7, nemții au pus pe lista de opționale și o tapițerie din Vernasca în nuanțele Canberra Beige-Black.

În cazul lui X6, producătorul german propune și mai multe nuanțe pentru tapițerie. Pe lista opționalelor din gama BMW Individual, clienții vor găsi tapițerie Merino în următoarele culori: Tartufo-Black, Ivory White-Black și Ivory White-Night Blue.

Comentarii (1)

  • Asteptam si un model 2020 316i cu motor de 2L Turbo si vreo 130hp.....
    Hai BMW ca se poate nu ne dezamagi!!!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru