Imagini cu primele lucrări la autostrada A3 Târgu Mureș - Ungheni: tronsonul ar trebui finalizat până la sfârșitul anului 2021

de Daniel Popescu, Foto: Asociația Pro Infrastructura
Luni, 10.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lucrările la tronsonul Târgu Mureș - Ungheni de aproape 5 kilometri din cadrul autostrăzii A3 București - Borș au început în recent și ar trebui finalizate până la sfârșitul anului viitor.

Constructorul austriac Strabag a câștigat în luna mai contractul pentru tronsonul Târgu Mureș - Ungheni din cadrul autostrăzii A3 București - Borș.

La scurt timp dupa startul lucrărilor, Asociația Pro Infrastructura a publicat un clip video realiat din dronă cu primele lucrări desfășurate la șantier.

În prezent, lucrările vizează în special operațiuni de decopertare a stratului vegetal, stabilizare a terenului, diverse umpluturi de pământ sau drumuri de șantier. În plus, se realizează o serie de coloane forate din fier beton pentru fundarea structurilor.

Tronsonul de autostradă are o lungime de numai 4.5 kilometri și presupune și construcția unui drum de legătură de 4.7 kilometri, însă lucrările sunt programate să dureze 18 luni. Practic, cei aproape 5 kilometri de autostradă ar urma să fie finalizați abia la sfârșitul anului viitor.

Tronsonul de autostradă face parte din secțiunea 2A a autostrăzii Târgu Mureș - Gilău, care are o lungime totală de aproape 52 de kilometri.

Via Asociația Pro Infrastructura

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru