Imagini cu Porsche Cayenne GTS și Cayenne Coupe GTS, "scăpate" pe internet: versiunile vor fi echipate cu motorul V8 de 4.0 litri

Publicat miercuri, 10.06.2020 16:21 de Cornel Șocariciu

Câteva imagini cu viitoarele Cayenne GTS și Cayenne Coupe GTS au fost "scăpate" pe internet. Ambele versiuni vor fi echipate cu motorul V8 de 4.0 litri și vor miza pe o serie de îmbunătățiri la nivel exterior.

În urmă cu câteva săptămâni, prototipurile viitoarelor Cayenne GTS și Cayenne Coupe GTS au fost surprinse în timpul testelor pe circuitul german de la Nurburgring. Noile versiuni pregătite de Porsche vor fi prezentate în scurt timp, însă câteva imagini cu Cayenne GTS și Cayenne Coupe GTS au "scăpat" deja pe internet.

Fotografiile au fost publicate pe contul de Instagram actu.auto.fr, iar francezii au oferit și câteva detalii cu privire la motorizarea pregătită de Porsche.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Actu Auto (@actu.auto.fr) pe

Conform acelui raport, viitoarele Caynne GTS și Cayenne Coupe GTS vor fi echipate cu motorul V8 de 4.0 litri. Unitatea pe benzină ar urma să ofere 460 de cai putere (+20 CP comparativ cu vechiul Cayenne GTS) și 620 Nm (+20 Nm). Resursele vor fi gestionate de o transmisie automată cu opt trepte.

Aceleași surse spun că viitorul Cayenne GTS va putea accelera de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde, iar viteza de top va fi de 270 km/h (ambele valori sunt valabile pentru versiunile echipate cu pachetul Sport Chrono).

Standard, noile versiuni vor fi echipate cu pachetul exerior Sport Design care include o serie de accesorii de caroserie de culoare neagră. Porsche Cayenne GTS va fi echipat cu un sistem de evacuare cu patru terminații, în timp ce Cayenne Coupe GTS va integra o evacuare dublă poziționată central.

Via | Actu.auto