Honda reia producția în mai multe fabrici după un presupus atac cibernetic: “Se pare că datele personale ale clienților nu au fost afectate”

de Paul Cosma
Vineri, 12.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a repornit producția în mai multe fabrici (SUA, Turcia, India și Brazilia), după ce acestea au fost afectate de un “posibil atac cibernetic”, potrivit reprezentanților companiei. “Se pare că datele personale ale clienților nu au fost afectate,” susține constructorul japonez.

La mai puțin de o lună de la redeschiderea uzinelor sale din nordul Americii, pe fondul pandemiei de coronavirus, cei de la Honda au acuzat în această săptămână un “atac cibernetic suspect”.

Constructorul susține că, în urma atacului, fabrici din SUA, Turcia, India sau Brazilia au fost închise temporar, dar că producția a revenit acum la normal.

“Se pare că datele personale ale clienților nu au fost afectate,” a declarat un oficial Honda, fără să menționeze impactul asupra producției.

Atacul suspectat de Honda vine după ce, în 2017, virusul WannaCry a forțat constructorul nipon să oprească producția pentru o zi la o fabrică din Japonia.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru