Honda a confirmat oficial: conceptul electric Urban EV va intra în producție la sfârșitul lui 2019

Publicat miercuri, 07.03.2018 09:42 de Petre Barac

Honda a anunțat la Geneva că Urban EV Concept va avea variantă de producție începând cu sfârșitul anului viitor.

Anul trecut, la Frankfurt, Honda a dezvăluit conceptul electric Urban EV, reprezentarea viziunii lor despre viitoarele mașini electrice.

La vremea respectivă, se vorbea despre posibilitatea ca prototipul Urban EV să aibă în viitor și o variantă de producție.

Confirmarea oficială a venit de la Honda cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din aceste zile. Japonezii au anunțat că Urban EV Concept va intra în producția de serie la sfârșitul anului viitor.

Deocamdată nu există informații cu privire la aspectele tehnice ale viitorului model, însă Honda va da drumul la comenzile din Europa undeva la începutul lui 2019.

“O versiune de producție pentru acest concept foarte apreciat va fi introdusă în Europa la sfârșitul lui 2019. Dacă feedback-ul pozitiv va continua, estimăm că startul comenzilor pentru acest model va fi dat la începutul anului viitor,” au anunțat oficialii Honda.

Via Motoring

  • Cristi, miercuri, 07.03.2018 14:42

    Dar de ce seamănă cu Golf 1?

  • faN, miercuri, 07.03.2018 15:49

    Desing-ul aduce un omagiu primei generatii de Honda Civic care a fost lansata inainte de Golf 1, deci nu are treaba cu modelul aminit de tine. Dar asa este mintea romanului, toate semana cu VW, toti au copiat de la nemtii. Hai sa ne mai largim putin punctele de reper, sa cautam un pic mai departe si sa ne imbogatim cultura auto inainte de a arunca o intrebarea aiurea nu vrei?

  • Coco, vineri, 09.03.2018 01:36

    @Cristi Puțină documentare sau cultură auto nu strică niciodată. Verifică istoricul modelului Civic... și lumină va veni și la întrebarea ta