Hamilton și Vettel, cei mai rapizi în antrenamente de Formula 1 din Ungaria: a doua sesiune a avut loc pe ploaie

de Daniel Popescu, Foto: Mercedes-Benz
Vineri, 17.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de Formula 1 din Ungaria, în timp ce Sebastian Vettel a fost cel mai rapid pe ploaie în a doua sesiune.

După dominația Mercedes din primele două curse din Austria, Formula 1 s-a deplasat în Ungaria, iar primele două sesiuni de antrenamente au confirmat formă bună a germanilor Mercedes, dar în același timp au consemnat și o surpriză din partea Scuderiei Ferrari.

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune după ce a fost cronometrat cu 1:16.003 cu pneuri hard, în timp ce coechipierul său Valtteri Bottas a încheiat pe doi la numai 0.086 secunde cu pneuri medium.

Racing Point și-a respectat statutul de echipă Mercedes-B și a ocupat locurile 3 și 4 prin Sergio Perez și Lance Stroll, în timp ce Daniel Ricciardo a încheiat pe locul 5 pentru Renault. Sebastian Vettel a ocupat poziția a șasea în fața coechipierului său de la Ferrari, Charles Leclerc.

Germanul avea însă să-și pună amprenta asupra antrenamentelor în a doua sesiune, care s-a desfășurat pe ploaie. Pilotul Scuderiei a fost cronometrat cu 1:40.464 și a ocupat prima poziție în fața lui Bottas, în timp ce următoarele locurile le-au revenit lui Carlos Sainz (McLaren), Stroll și Perez.

Max Verstappen a fost doar al șaptelea pentru Red Bull, cu Leclerc pe poziția a 10-a.

Mai mulți piloți, printre care Hamilton și Ricciardo, nu au parcurs niciun tur rapid în această sesiune.

Calificările pentru Marele Premiu al Ungariei vor avea loc sâmbătă la ora 16:00, în timp ce cursă este programată duminică la ora 16:10.

Ungaria: Rezultate Antrenamente 1:

Ungaria: Rezultate Antrenamente 2: 

Comentarii (8)

  • Mattia Binotto
    Mattia Binotto has given the clearest admission yet that the Italian team's power unit has been reined in by an FIA regulation clampdown for 2020.

    Asta dupa ce ani la rand lumea a sugerat ca Mercedes triseaza, iar dupa noile reglementari, germanii efectiv zburda ...
    Iar faptul ca Mercedesul Roz se comporta mai bine ca masina Ferrari, nu poate decat sa intareasca ideea ca italienii au trisat anul trecut.
    Acum culeg roadele...
    13 11
  • @Costel
    Fa-ti o poza cu clasamentul. Nu mai vede vitelul tau primul loc prea curand. SI sa nu uiti sa-i multumesti lui Hamilton ca nu a facut tur cronometrat si astfel l-a lasat pe vettel sa fie primul.
    13 14
  • Neutru
    Mattia Binotto ce crezi tu despre verbul „a trișa”Câștigi ceva trișând iar anul trecut și mulți ani înainte a câștigat Mercedes nu Ferrari eu personal cred că trișând.Din 2009 și până acum au apăsat pe butoanele care le-au adus rezultate.Ce te face să crezi că Mercedes 2019(actuala panteră roz)este conformă cu regulamentul?Ai controlat-o?
    14 9
  • Neutru
    @@Costel a făcut-o din orgoliu.A mai avut curse bune pe ploaie nu s-a născut ieri și-n plus nu a fost stresat,atunci greșește.
    9 2
  • @Neutru
    La experienta si palmaresul lui Vettel, stresul nu mai poate fi o scuza.

    A avut 4-5 curse foarte bune dar si foarte multe proaste. Nu conduce rau pe ploaie dar nu-l poti compara cu cei mai buni. In ultimii 20 de ani cei mai buni pe pista uda au fost Schumacher, Button, Alonso, Hamilton si Verstappen.
    8 8
  • @neutru
    Nu tb sa o controlez eu, exista FIA pt asa ceva. Tu poti sa crezi ce vrei, conteaza la fel de mult ca o ceapa degerata.
    6 10
  • nautrache
    Poti sa trisezi si totusi sa pierzi. Trisezi cand faci ceva neregulamentar, nu are legatura si nu este conditionat de castig.
    1 1
  • Daca motor este de vina la Ferrari asta inseamna ca ei au acuma cam 50-100 cp in minus fata de Mercedes.
    Asta unseamna ca si anul viitor tot Mercedes va fi nr1.
    F1 a ajuns cea mai proasta competitie FIA,fara concurenta,spectacol,reguli clare,transparenta etc
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru