Ford Tourneo Connect și Transit Connect primesc versiune de echipare Active: gardă la sol mai ridicată și bare de protecție îmbunătățite

de Daniel Popescu, Foto: Ford
Luni, 20.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Utilitara de transport de persoane Ford Tourneo Connect și utilitara de marfă Transit Connect primesc versiunea de echipare Active cu gardă la sol mai mare și bare de protecție îmbunătățite.

Ford a anunțat luni extinderea gamei de versiuni de echipare Active pentru alte două utilitare din gama de modele: Tourneo Connect și Transit Connect.

Astfel, utilitara de persoane Tourneo Connect și utilitara de marfă Transit Connect pot fi achiziționate în versiunea de echipare Active, care oferă o gardă la sol mai mare cu 24 mm în partea din față și cu 9 mm în partea din spate comparativ cu versiunile "clasice".

De asemenea, designul exterior include elemente specifice SUV-urilor, iar producătorul american a introdus și o serie de finisaje noi.

La interior, noua versiune de echipare aduce modele și cusături exclusiviste pentru scaune, detalii de contrast albastru și sigla Active. Aceasta este prezentă și pe pragurile ușilor din față și ajută la prevenirea zgârieturilor de vopsea datorate atingerii cu încălțămintea la urcarea și coborârea din vehicul.

Opțional, clienții pot alege și un diferențial mecanic cu alunecare limitată (mLSD) care oferă ca avantaj o tracțiune îmbunătățită. Motorizările au rămas aceleași ca și până acum, cu unitatea diesel EcoBlue de 1.5 litri disponibil în variante de 100 CP sau 120 CP.

Nu lipsesc nici sistemele de asistență și de siguranță întâlnite în restul gamei de utilitare, iar printre acestea se numără Speed Limiter, Pre-Collision Assist with Active Braking, Side Wind Stabilisation sau Active Park Assist.

Via Ford

Comentarii (3)

  • care-i imbunatatirea pentru barele de protectie?Nimic in articol!
    2 0
  • Pe cand un Transit Conect hybrid
    0 1
  • Dece tot insista cu bordul cela hidos?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru