Ford anunță “o reacție fără precedent” în cazul noului Bronco: “Am primit peste 165.000 de pre-comenzi în trei săptămâni”

de Paul Cosma
Vineri, 14.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Ford Bronco a înregistrat peste 165.000 de pre-comenzi în primele trei săptămâni de la lansare, iar americanii spun că reacția clienților este “fără precedent” în istoria companiei.

În urmă cu o lună, Ford a relansat modelul de off-road Bronco după o absență de 24 de ani. Modelul este disponibil în versiuni cu două și patru uși, a primit o variantă Sport pentru șosea, iar versiunea de top are motor de 2.7 litri și 310 cai putere.

Oficialii Ford s-au arătat încântați de primirea pe care Bronco a avut-o în rândul clienților, în prima lună de la lansarea oficială.

“Reacția clienților la noul Bronco a fost fără precedent în istoria Ford. Peste 165.000 de clienți au plătit o rezervare de 100 de dolari în primele trei săptămâni. În primele 48 de ore de la lansare, am avut 5.4 milioane de vizitatori pe site-ul oficial, a transmis constructorul american.

Cei 100 de dolari nu înseamnă automat că Ford va avea o rată de conversie de 100% la capitolul vânzărilor, însă totalul pre-comenzilor pentru Bronco rămâne impresionant.

Din punct de vedere tehnic, Ford Bronco este disponibil în versiunea de bază cu un motor EcoBoost de 2.3 litri care generează 270 de cai putere și un cuplu maxim de 420 Nm, în timp ce varianta de top este propulsată de o unitate EcoBoost V6 de 2.7 litri care oferă 310 cai putere și un cuplu maxim de 542 Nm.

Standard, modelul off-road are cutie de viteze manuală cu 7 trepte, însă clienții pot alege și o cutie de viteze automată cu 10 trepte.

Via Motor1

Comentarii (2)

  • Clique
    Reacția clienților va fi una foarte amuzantă atunci când vor vedea după ceva timp că "fiabilitatea" lui Bronco nu mai există.

    Personal vorbind, decât să dau bani pe noul Bronco, aș cumpăra versiunea veche, aș restaura motor-caroserie și aș fi super fericit, cu toate că vechiul Bronco poate nu oferă ce va oferi noul Bronco.

    Noul Bronco arată bine, tehnologie nouă, însă stau pe gânduri în legătură cu fiabilitatea ce o va avea... o fi Ford o brand foarte mare pe piață, dar la capitolul fiabilitate (în special cutii automate) stau cam prost...nu că nu ar putea produce mașini fiabile, însă nu vor..

    Consumatorism din păcate.
    8 11
  • Nu ma mira cererea mare pentru noul bronco. Design-ul modern cu elemente retro da foarte bine pe masina asta si sunt convins ca este si foarte capabil in off-road.
    11 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru