Ferrari pregătește reluarea producției din Italia: fabricile din Maranello și Modena, deschise din 14 aprilie

de Paul Cosma
Vineri, 27.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunțat că vrea să reia producția din Italia, urmând ca fabricile din Maranello și Modena să fie redeschise în data de 14 aprilie.

Ferrari a făcut un anunț optimist în care transmite că vrea să redeschidă uzinele sale în circa două săptămâni, în condițiile în care Italia se confruntă cu poate cea mai gravă criză din istoria sa recentă.

Constructorul susține că plănuiește repornirea producției în data de 14 aprilie la fabricile din Maranello și Modena, după ce va lua toate măsurile necesare în acest sens.

Ferrari mai spune că va continua să ofere angajaților posibilitatea să lucreze de acasă, acolo unde este posibil, întrucât măsura “este în interesul companiei”.

La nivel de grup, fabricile FCA din Italia ar fi trebuit să fie redeschise pe 27 martie, însă suspendarea producției a fost amânată până pe 3 aprilie, urmând ca situația să fie evaluată ulterior.

Via Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru