Ferrari confirmă lansarea unui nou model în 2019: sistem de propulsie hibrid cu cel mai puternic V8 din istoria companiei: primele livrări, din 2020

de Paul Cosma
Sambata, 16.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va dezvălui în acest an un nou supercar, așteptat să aibă un sistem de propulsie hibrid, potrivit unui anunț al CEO-ului Louis Camilleri. Noul model ar urma să beneficieze de cel mai puternic motor V8 din istoria Ferrari, cu peste 720 de cai putere.

Șeful Ferrari a confirmat lansarea unui nou model în 2019, care va fi prezentat în lunile care urmează, fără să ofere mai multe detalii.

Surse din cadrul constructorului spun că noul model va avea un sistem de propulsie hibrid, alcătuit dintr-un V8 și un motor electric.

Mai mult decât atât, propulsorul este așteptat să fie cel mai puternic V8 din istoria Ferrari. În acest moment, cel mai puternic V8 Ferrari are 3.9 litri și dezvoltă 720 de cai putere pentru 488 Pista (foto).

Potrivit informațiilor oficiale, Ferrari va începe livrările noului model din 2020. CEO-ul Ferrari susține că, până în 2022, mai mult de jumătate dintre modelele sale vor avea o versiune hibridă.

Totodată, Louis Camilleri a dezvăluit că primul model electric de la Ferrari va fi lansat după anul 2022.

Via Automotive News

Comentarii (3)

  • Ideea e frumoasă, dar e repetată supărător în titlu, în subtitlu și în știrea propriu zisă. Ce fel de jurnalism e ăsta? Scriem la kilogram?
    3 2
  • Costel
    @lr ,ii offtopic tu
    ii interesant de aflat daca ii mai antrenant de condus motorul v8 normal aspirat dela 458 speciale(605cp) sau motorul v8turbo dela 488 pista (720cp) ,asta ii abordare faina pentru cunoscatorii de masini iar la hibridizare ii si greutate suplimentara care ii in antiteza cu principiile sportivitatii
    0 2
  • mircea badea
    astept motorul de 1 litru..ceva gen i8.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru