Ferrari a identificat o problemă tehnică la șasiul lui Vettel: germanul va primi un șasiu nou pentru cursa de la Barcelona

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a descoperit o defecțiune tehnică la șasiul folosit de Sebastian Vettel la Silverstone, astfel că va primi unul nou cu ocazia cursei de la Barcelona.

Sebastian Vettel a avut o serie de probleme cu monopostul Scuderiei Ferrari pe parcursul celor două curse desfășurate recent la Silverstone, în care nu a reușit să pătrundă în top 10 în calificări și a fost surclasat de coechipierul său, Charles Leclerc.

În cele din urmă, Ferrari a anunțat că a identificat o problemă tehnică la șasiu după o investigație efectuată în această perioadă, astfel că a luat decizia ca Vettel să folosească un șasiu nou începând cu cursa de la Barcelona de la sfârșitul acestei săptămâni.

"Vettel va avea un nou șasiu, întrucât după analiza de după cursa de la Silverstone am observat o mică problemă cauzată de un impact cu un vibrator. Nu ar fi avut un impact major asupra performanței, dar a fost decizia logică", explică Simone Resta, șeful departamentului de șasiuri al Scuderiei.

Ferrari nu anticipează însă o revenire la o formă mai bună în cursa din Spania, chiar dacă temperaturile ridicate ar putea favoriza obținerea unei performanțe mai bune.

"Nu va fi un weekend ușor, având în vedere cum au decurs testele din februarie.

Totuși, am muncit mult pentru a îmbunătăți monopostul, iar temperaturile vor depăși 40 de grade la nivelul pistei. Acesta va fi un factor important, în special în privința comportamentului pneurilor, așa cum am văzut și în ultimele două curse de la Silverstone", a mai precizat Resta.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • netam-nissan
    aha, are deci sasiu ca primul land rover defender deci poate sa o ia si pe aratura.
    13 3
  • Jony Memonik
    Daca nu e un sasiu de Mercedes (fie el si pinky), degeaba...
    Oricum sebika zici ca e pantera roz de pe acum, abia astept sa il vad la anu' imbracat in combinezon BWT.
    8 2
  • E clar - Vettel va fi pe podium in Spania ...
    4 3
  • Sa dea cu mopul sa stearga sampania folosita de adversari la premiera. :))))
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru