FCA va relua producția lui Fiat Panda în 16 iunie: restartul, amânat cu o săptămână din cauza cererii scăzute

de Paul Cosma
Joi, 11.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat-Chrysler vrea să repornească producția lui Fiat Panda în data de 16 iunie, după ce restartul fabricii de lângă Napoli fusese programat inițial pe 8 iunie, dar amânat din cauza cererii scăzute.

Grupul FCA lucrează la redeschiderea tuturor fabricilor din Italia, care au fost închise pentru mai multe săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe listă se află și uzina de lângă Napoli, acolo unde producția lui Fiat Panda va fi reluată în data de 16 iunie, potrivit sindicaliștilor. Restartul era programat inițial pentru 8 iunie, însă a fost amânat din cauza cererii scăzute.

“FCA ne-a transmis că vrea să asigure continuitatea producției și a locurilor de muncă, chiar dacă acestea depind de cerere, care în continuare este slabă. Nu putem să excludem suspendări ale producției dacă se va dovedi că există o cerere scăzută,” au spus sindicaliștii.

Oficialii FCA au confirmat că producția lui Fiat Panda va fi reluată începând din 16 iunie, după ce modele precum Jeep Renegade, Compass au intrat din nou pe liniile de producție din Italia.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • Fiat se ascunde, dar nu il cauta nimeni.
    Oare va putea supravietui crizei, avand in vedere gama restransa de modele, precum si imaginea de marca pe care o are?
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru