FCA anunță că producția lui Fiat 500 electric va debuta în iunie: uzina din Torino produce deja Maserati Ghibli Hybrid

de Paul Cosma
Marti, 18.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat-Chrysler a anunțat că noul Fiat 500 electric va intra în producție în luna iunie 2020, la fabrica din Torino. Potrivit FCA, aceeași uzină a început producția versiunii hibride a lui Maserati Ghibli.

Grupul FCA a anunțat recent un plan de investiții de 5 miliarde de euro, în perioada 2019-2021, pentru extinderea capacităților de producție la uzinele sale din Italia.

Pe listă se află și hub-ul de producție de la Torino, acolo unde sunt sau vor fi găzduite mai multe modele electrificate ale grupului.

Noul Fiat 500 electric va intra în producție în luna iunie 2020, după încheierea etapei de testare a prototipurilor, potrivit unui anunț oficial. În plus, la Torino a început deja producția versiunii hibride a lui Maserati Ghibli. Din iulie, acolo vor intra în producție și facelift-urile lui Quattroporte și Levante.

FCA a mai anunțat și că la uzina din Mirafiori a început producția de baterii ce vor fi folosite pentru toate modelele electrice Maserati.

Via FCA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru