Fanii Formulei 1 vor reveni în tribune începând din septembrie: curse cu spectatori în Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain

de Daniel Popescu
Luni, 31.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cursele de Formula 1 din Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain vor avea loc cu spectatori în tribune, însă numărul biletelor disponibile va fi limitat.

Formula 1 a anunțat că mai multe curse din a doua parte a sezonului vor avea loc cu spectatori în tribune, pe baza legislațiilor naționale în privința condițiilor de desfășurare a evenimentelor pe parcursul pandemiei de coronavirus.

Prima cursă de Formula 1 din acest sezon la care vor putea avea acces fanii este Marele Premiu de la Mugello programat în 13 septembrie.

Organizatorii au anunțat că vor pune la dispoziția fanilor câte 2.880 de bilete pentru fiecare dintre cele trei zile de concurs. Acestea vor fi repartizate în 3 tribune: 1.000 de bilete la Tribuna Centrală, 1.000 de bilete la Tribuna Materassi și 880 de bilete la Tribuna 58, ultimele fiind alocate special pentru membrii cluburilor Scuderia Ferrari.

Biletele vor fi puse în vânzare în 1 septembrie, însă prețurile nu au fost încă anunțate.

Între timp, Rusia a anunțat că intenționează să primească aproximativ 30.000 de spectatori în tribune la cursa din 27 septembrie, adică circa 50% din capacitatea totală a tribunelor.

Biletele "General Admission", care nu oferă loc în tribune, ci doar în zonele adiacente acestora, sunt deja disponibile pe site-ul oficial al Formulei 1 la prețuri care încep de la circa 73 de euro.

De asemenea, Portugalia speră să atragă între 50.000 și 60.000 de fani pe circuitul Algarve în cursa programată în 25 octombrie. Pentru moment, organizatorii au pus la vânzare doar biletele pentru Paddock Club și o alte zone selecte, iar prețurile încep de la 2.000 de euro.

Este însă de așteptat ca prețurile de la tribune să fie mult mai accesibile.

Nu în ultimul rând, Bahrain intenționează să găzduiască cu spectatori ambele curse din 29 noiembrie și 6 decembrie, însă prețurile biletelor nu au fost încă anunțate.

Via Autosport

Comentarii (21)

  • O masura foarte buna. F1 are nevoie de spectatori. Din pacate la Mugello, fanii italieni nu vor avea foarte multe motive de bucurie.
    11 1
  • Neutru
    Toate spectacolele,sportive și culturale,HO.RE.CA,școala și chiar politica au nevoie de socializare.Marea problemă e pandemia care nu a trecut.Și se vor îmbolnăvi exponențial și alții care nu-și asumă riscul.Nu cred că-i corect să se îmbolnăvească cineva pentru plăcerea și distracția altuia.Se poate trăi și fără cu speranța că se va găsi tratament sau/și vaccin.Nu-i obligatoriu,sunt și epidemii pentru care nu există!
    8 10
  • Neutru
    Libertatea mea și drepturile mele se opresc acolo unde afectează pe alți.Nu-s medic sau specialist și cred în medici.Cine-i mai pregătit decât toată medicina mondială face cum vrea.Unul din cinci contaminați se cunoaște,deci sunt peste 100.000.000.Nu cred în guverne și nici în religii.Astea sunt pentru oameni limitați.Cred în medicină,știință.Specialiștii și medici afirmă că se transmite prin aer.Când în joc este umanitatea putem renunța la toate activitățile distractive și chiar la școală.Dovadă e trecutul umanității.Dacă s-ar infecta doar cei care riscă/neagă pericolul ar fi drept dar e ca alcoolul la volan,suferă mai mult alții decât bețivi.
    17 17
  • The Dot
    Nu imi vine sa cred, dar ii dau dreptate dlui Neutru.
    Senna, daca bagai si ca Ron Dennis si fostii mecanici de la McLaren il asteapta pe Alonso dupa colt sa-i stranute in freza, tacamul era complet.
    7 7
  • Încrederea și frica uriașă față de acest virus le-aș numi "fanatism". Încă puțin și românul va crede că se va infecta și dacă ar călca pe Lună sau pe Marte. Nu pot contesta performanța medicinei din ziua de azi, dar văzând atâtea scandaluri la capitolul "medicină", modificând o mică parte dintr-un citat al lui Albert Einstein, aș spune că mi-e teamă de ziua în care știinta va fi mai importantă ca relațiile interumane. În lume va exista o generație de idioți (Albert se refera doar la tehnologie, eu includ și medicina). Spun asta pt.că cineva de mai sus arăta cu degetul spre creștini, medicina reprezentând ceva "divin" pt.el. Și un ultim mesaj pt.el ar fi: "Toate adevărurile sunt legi, dar nu toate legile sunt adevăruri"- Mihail Sadoveanu
    11 5
  • Neutru
    Albert Einstein a fost un mare oportunist.Despre relațiile interumane n-are ce discuta,era complet pe lângă.Îi disprețuia pe toți.Despre generația de idioți avea dreptate.Sadoveanu la fel de oportunist și ipocrit.Nu uita cum a lins bolșevici pentru beneficii.Ai citit„Mitrea Cocor”ultimul roman scris?Da toate adevărurile sunt legi și trebuiesc respectate.Consider că OMS are dreptate și nu Mircea Badea sau Ciutacu și celelalte „valori”.Tu la care adevăr te referi?Cei care neagă pandemia ce pregătire au?Eu prin tramvaiele și autobuzele din București am văzut că doar cei cu cel mult 4 clase primare și un strat consistent de jeg.
    4 7
  • @Automarket
    Asta este politica voastra mai nou? Reinstaurati cenzura? Nu o sa mai adaug comentarii pe pagina voastra. Si sper sa gasesc o alternativa mai buna la site-ul vostru, pentru a renunta sa va mai citesc. Sa aveti o zi buna!
    3 7
  • The Dot
    Tb sa fii mandru Senna. Esti intr-un grup select cu Trump. Si lui ii sunt sterse imbecilitatile de le posteaza.
    3 6
  • @Neutru, cumva ești maghiar și din ură față de români îl vezi pe Sadoveanu un "ipocrit"? Sau la exam.de cap./ bac. ți-a căzut un subiect cu o operă literară de-a lui și n-ai știut ce să scrii? "Sufletele mari au întâlnit întotdeauna opoziție din partea minților mediocre"-A.Einsten
    Cât despre virus și credință, tu rezumându-te la revelația naturală exceptându-o pe cea supranaturală nu vei cunoaște ce e omul și care e scopul lui de a trăi, mai mult, ajuți să se adeverească spusele lui Arsenie Boca: " nu ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm cu pași repezi spre asta".
    8 6
  • Costel
    Sigur de parca companiile farmaceutice nu sunt cele mai corupte din lume alaturi de cele petroliere si de banci.Dar hai sa credem mai mult in ei decat in guverne ca oricum ei fac legile pe acolo.
    5 1
  • hahaha
    @AyrtonSenna1991 Stiri gasesti pe multe siteuri in special https://www.newsnow.co.uk/h/Sport/F1 iar google traduce decent daca articolul nu e scris de analfabeti:)
    2 0
  • @AyrtonSenna1991
    Cred ca nu este nimeni impotriva stergeri comentariilor imbecile.Cu exceptia ta.Nu cred ca ti-a fost sters comentariul asa ca esti tu o mare voce ce spune adevarul si trebuie oprit cu orice pret.Ai scris tu ceva ce provoaca dureri de minte.
    7 2
  • Mare fotbalist Arsenie asta! Pacat ca nu l-am prins.
    Cand Musk face o demonstratie cu Neuralink si se vorbeste despre transumanism, noi dam citate din Gigel Boca. Asta se numeste evolutie.
    8 8
  • Bernie
    Ar cam fi cazul sa ti schimbi nick ul dle ,,neutru" ptr ca daca vei continua sa postezi cu acest nick vei fi parte din generatia aia de idioti de care vorbeati mai sus..
    4 3
  • Bernie
    Ptr asta de mai sus cu ,,neuralinkururile"..Or fi benefice ptr persoane cu probleme de sanatate dar nu ptr toata lumea..Dar daca esti atat de indragostit de ele baga ti tata cate vrei tie si la tot neamu tau sa fiti fericiti ca porcii aia..Lasa i pe altii cu credinta lor nu incerca tu sa i luminezi..
    2 9
  • The Dot
    Au aparut martorii lu' Rahova si la F1. Devine interesant.
    Mergeti si sfintiti masinile alea rosii, poate se misca dracu' mai repede!
    8 4
  • Neutru
    Bernie văd că nu ești singurul pe care îl deranjez.Despre „generația de idioți”vorbea Einstein Albert,eu doar l-am aprobat o sută de ani mai târziu.M-am născut ca să trăiesc,la școală am studiat,la locul de muncă am muncit,aici am postat crezând că am ceva de zis dar se pare că n-am cui.Adevărul deranjează pe cei cu nivelul tău de inteligență.N-are rost să stricăm orzul pe gâște.Postați voi dar respectați gramatica să înțeleagă și„idioții” ca mine care au studiat la școală.
    9 4
  • Bernie
    Dot si neutru...Ba voi ati invatat de la parintii si dascalii vostri sa respectati opiniile si credintele altora???Nu cred..Altfel nu v ati mai da mari influenceri pe unde puteti..Inclusiv aici..Mergeti ba inapoi la scoala si invatati ca lumea e mult mai complexa decat o puteti intelege voi cu creierele voastre spalate..
    3 7
  • The Dot
    L-am atins pe Bernie la punctul sensibil...credinta in baieti care umbla prin nori.
    Vezi ca aici se vorbeste despre Formula1, dar poti sa ma uimesti cu complexitatea lumii, acum cat nu fac baie, ca sa nu fiu spalat proaspat la creier.
    7 3
  • Oooo, frumos gest domnule Daniel Popescu de a-mi șterge opera literară! :))))
    Ba mai mult aș crede că pe cât de adevărat era ce spunea Andreea Drăgan, "spune-mi cu cine umblii ca să-ți spun cine ești" pe atât de atât de corect e să-ți scriu "spune-mi cu cine ești prieten ca să-ți spun ce ești".
    Îți aduc mulțumiri și-ți doresc multă baftă-n continuare! ;)
    1 2
  • Neutru
    Maximă din Grecia antică.3000 de ani!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru