Estimare: vânzările europene de mașini electrice și hibrizi plug-in vor crește cu 32% în 2019: creștere de 35% pentru 2020

de Paul Cosma
Joi, 12.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Analiștii estimează că vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in din Europa vor crește anul acesta cu circa 32%, urmând ca, în 2020, creșterea să fie de aproximativ 35%. “Este mai bine să subvenționăm mașinile electrice decât să plătim amenzi pentru motoarele tradiționale,” spun specialiștii.

Anul 2020 este văzut drept un moment de cotitură pentru industria auto europeană, în contextul în care respectarea țintelor de emisii va juca un rol determinant în strategiile producătorilor de pe Bătrânul Continent.

Analiștii susțin că subvenționarea achiziției de mașini electrice în Europa este o idee mai bună decât plata amenzilor pentru nerespectarea emisiilor de către vehiculele cu motoare tradiționale.  

În 2019, vânzările de mașini electrice și hibrizi plug-in sunt estimate să aibă o creștere de 32%. Pentru 2020, analiștii estimează o creștere de aproximativ 35%.

“Prețurile și dezvoltarea infrastructurii de încărcare vor fi piatra de temelie a creșterii mașinilor electrice,” spun analiștii Fitch, care subliniază că unii clienți sunt în continuare reticenți să ofere mai mulți bani pentru o mașină electrică, având teama unei autonomii scăzute a bateriilor.

Via Automotive News

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Meme

    You Gotta Pump Those Numbers Up, Those Are Rookie Numbers 



    Cererea va fi mult mai mare decât oferta...
    2 6
  • Anonim
    Un mare balon de sapun care se va sparge in cativa ani . Exact ca si cu suvurile , suvuletele etc . In industria auto este asa un spirit de turma si se copiaza toti intre ei exact ca maimutele
    11 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru