Ediție specială pentru gama BMW Seria 8: nemții lansează Golden Thunder Edition cu elemente aurii de caroserie

de Cornel Șocariciu
Luni, 22.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a lansat ediția specială Seria 8 Golden Thunder. Seria va fi disponibilă pe toate versiunile de caroserie și propune accesorii de caroserie și elemente de interior vopsite în auriu.

BMW a pregătit o ediție specială pentru toate versiunile de caroserie din gama Seria 8. Varianta poartă numele Golden Thunder Edition și poate fi comandată pe versiunile 840d xDrive, 840i, și M850i xDrive. 

Conform oficialilor constructorului german, noua ediție va fi disponibilă pentru comandă în scurt timp, producția urmând să înceapă în luna septembrie la uzina din Dingolfing.

BMW a pregătit o serie de elemente de caroserie și de accesorii de interior din gama BMW Individual. Astfel, clienții care vor comanda versiunea Golden Thunder Edition vor primi o caroserie vopsită în Sapphire Black sau Frozen Black condimentată cu o serie de accesorii aurii. Mai exact, carcasele oglinzilor laterale, pragurile, jantele de 20 de inch și aripa spate vor fi vopsite în auriu. Tot pentru exterior, nemții au pregătit și pachetul BMW Individual High Gloss Shadow.

La interior, clienții ediției Golden Thunder vor descoperi o tapțierie din gama BMW Individual din Merino și un plafon acoperit cu Alcantara.

De asemenea, tunelul median integrează elemente aurii din aluminiu, iar pe tetiere se află scris numele ediției speciale. Standard, fiecare exemplar din seria Golden Thunder va fi echipat cu pachetul CratedClarity (sticlă finisată atent pentru butonul de pornire și pentru selectorul de viteze) și cu sistemul audio Bowers & Wilkins Diamond Surround.

Comentarii (3)

  • More bling si'l vous plait!!
    8 0
  • netam-nissan
    carcaletele perfect pt baieti cu mult banet si putin gust desi nu inteleg de ce trebuie pregatita pina la toamna productia care productie vopsitu cu hauriu?
    12 1
  • Corocsenie Adrian
    Salam , Minune, Vijelie ! Fiti pe FAZA !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru