Detalii despre viitoarea generație Hyundai i20: modificări exterioare minore, dar mai mult spațiu pentru pasageri

de Cornel Șocariciu
Marti, 04.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai ar putea lansa noua generație i20 în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul de segment B va avea o lungime mai mare comparativ cu actuala versiune și va oferi mai mult spațiu pentru pasagerii din spate.

Hyundai pregătește o nouă generație i20, iar conform primelor rapoarte, modelul ar urma să fie expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii martie.

Fotografii spion au surprins deja unul dintre prototipurile de teste în timpul unor sesiuni care se desfășoară în partea de nord a Europei.

Viitoarea generație Hyundai i20 ar urma să mizeze pe mici modificări estetice. Designerii producătorului asiatic au pregătit îmbunătățiri la nivelul spoilerelor, faruri noi inspirate de cele ale lui i30 și stopuri restilizate. Aceleași voci apropiate companiei spun că viitorul i20 va avea o lungime mai mare decât actuala versiune, spațiul pentru pasagerii din spate urmând să crească și el.

La interior, producătorul asiatic va miza pe o serie de tehnologii noi și sisteme de siguranță împrumutate de la noul i10 și Kona. Totodată, Hyundai ar putea oferi pentru noul i20 și o versiune de echipare N Line, aceasta urmând să reprezinte vârful de gamă până în momentul lansării hot hatch-ului i20 N.

Conform surselor apropiate companiei, debutul comercial este programat pentru a doua parte a acestui an.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru