Detalii despre Salonul Auto de la Geneva: ar putea fi organizat în 2021 doar cu jurnaliști, pe o durată de 3 zile

de Paul Cosma
Marti, 22.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la Geneva ar putea fi organizat în 2021 pe o durată de trei zile și cu acces doar pentru jurnaliști, potrivit unor informații neoficiale. Anterior, organizatorii evenimentului au transmis că evenimentul riscă nu aibă loc din cauza lipsei de finanțare.

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva a fost anulată în contextul pandemiei de coronavirus, iar organizatorii au anunțat ulterior că următoarea ediție ar putea avea loc abia în 2022 ca urmare a dificultăților financiare.

În absența fondurilor, organizatorii au spus că este foarte posibil ca Salonul Auto de la Geneva să nu mai poată avea loc deloc, întrucât compania riscă să intre în lichidare.

Potrivit unor informații neoficiale de ultimă oră, salonul ar putea, totuși, să aibă loc anul viitor, însă într-un cadru foarte restrâns, cu acces exclusiv pentru jurnaliști și pe o perioadă de doar trei zile, față de cele două săptămâni obișnuite.

În noul format hibrid, evenimentul ar putea să aibă atât lansări de modele cu prezență fizică, cât și prezentări online ale unor producători.

Organizatorii ar fi trimis deja oferte către constructorii auto, însă nicio companie nu a confirmat participarea până acum.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • :)))Tot e bine,in Spania a avut loc un concert de muzica simfonica iar spectatorii n-au avut voie la el,au fost puse plante in ghiveci pe fiecare scaun iar aia au cantat doar pentru ele,deh,pandemie.Drumul spre idiocratie e batut cu tampenii d'astea.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru