Daimler reduce salariile cu 20% pentru CEO și management până la sfârșitul anului: grupul a contractat un credit de 12 miliarde de euro

de Paul Cosma
Vineri, 03.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daimler va reduce cu 20% salariile pentru CEO și membrii din management, până la sfârșitul anului, în contextul crizei COVID-19. Grupul german a contractat un credit de 12 miliarde de euro pentru “flexibilitate financiară”.

Daimler a anunțat o serie de măsuri prin care să reducă efectele negative ale pandemiei de coronavirus.

Începând cu luna aprilie și până la sfârșitul anului, salariile pentru CEO și membrii din management vor fi reduse cu 20%. În plus, pentru alte funcții de conducere, remunerațiile vor fi scăzute cu 10 pe o perioadă de 3 luni, potrivit unui anunț oficial.

Reducerea salariilor nu va fi aplicată și angajaților grupului, după cum reiese din informațiile transmise de Daimler.

Pe lângă aceste măsuri, grupul german a anunțat și că a luat un credit de 12 miliarde de euro pentru “flexibilitate financiară” pe durata acestei crize.

Via Reuters, Automotive News

Comentarii (3)

  • Saracii ceo,nu s-au asteptat la asa ceva,sa ajungi la doar un singur avion privat (si ala de max 12locuri) pe motiv de pandemie,amarata viata trebuie sa ai.
    6 0
  • Vezi de unde fac rost de bani unii, cand este necvoie, ca te intrebai in.cazul VW ? Sunt tari care nu pot primi 12 miliarde de euro, n-au cu ce garanta.
    5 0
  • @dan_grec. Vad de unde,ca la fiecare criza,tot camatarii internationali au de castigat. Asa cica ies statele din crize,prin imprumuturi,un cerc vicios din care se pare ca nu mai scapa nimeni.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru