Dacia Sandero, pe primul loc în Spania la înmatriculări în luna august: hatchback-ul a avut aproape 2.200 de clienți

de Daniel Popescu
Sambata, 05.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia Sandero a fost mașina cu cele mai multe înmatriculări în Spania în luna august, cu 2.166 de unități. În plus, hatchback-ul s-a apropiat la mai puțin de 500 de unități de Seat Leon în clasamentul pentru primele opt luni ale anului.

Dacia continuă să înregistreze rezultate excelente pe piața din Spania, în ciuda unei scăderi puternice a înmatriculărilor ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Dacia Sandero a fost mașina cu cel mai mare număr de înmatriculări în Spania în luna august, cu un total de 2.166 de unități. Constructorul de la Mioveni repetă astfel performanța obținută anterior și în luna mai, atunci când a reușit de asemenea să surclaseze favoritul publicului local, Seat Leon.

Pe baza acestor rezultate, Sandero rămâne în continuare pe locul doi în clasamentul înmatriculărilor pentru anul 2020.

După primele opt luni, modelul românesc a ajuns la 13.677 unități și este la aproximativ 500 de unități în spatele liderului Leon. Între timp, Dacia Duster a ocupat locul 8 în clasamentul înmatriculărilor pentru luna august, cu 1.260 de unități, însă nu a reușit încă să pătrundă în top 10 în clasamentul valabil pentru întregul an.

În total, Dacia a înmatriculat 3.765 de unități în luna august în Spania, în scădere cu 14.6%, în condițiile în care piață a înregistrat un declin mediu de 10%. În schimb, la nivelul primelor opt luni ale anului, Dacia continuă să aibă o scădere puternică de 42% după ce a înmatriculat 22.767 de unități.

Via ANFAC

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    Un alt best seller romanesc:
    - cu 2.128 unitati vandute, FORD Puma ocupa pozitia nr. 4 in Marea Britanie (piata auto nr. 2 din Europa, dupa Germania, cea mai mare si competitiva),
    in luna august 2020, in conditiile in care, la sfarsitul anului trecut, felina olteneasca doar ce si-a facut debutul in piata auto!!!

    Felicitari ambelor firme: DACIA si FORD!!!!

    Acestea sunt printre pilonii cei mai importanti ai exporturilor romanesti ce aduc plus valoare REALA, in Romania.
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru