Dacia prelungește suspendarea producției de la Mioveni: activitatea urma să fie reluată în 5 aprilie

de Paul Cosma
Joi, 02.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a anunțat că va prelungi închiderea temporară a fabricii de la Mioveni, după ce producția fusese oprită începând din 19 martie, iar reluarea activității fusese programată pentru 5 aprilie. Deocamdată, Dacia nu a transmis când plănuiește să repornească producția de la Mioveni.

Groupe Renault România a anunțat că întreruperea activității de fabricație la mioveni va fi prelungită”, conform unui nou comunicat oficial. Anterior, Dacia anunțase că producția va fi oprită în perioada 19 martie – 5 aprilie.

“În contextul propagării virusului COVID -19 la nivel global și al evoluției crizei sanitare, Groupe Renault România, în acord cu partenerii sociali, prelungește perioada de întrerupere a activității de producție de la uzinele din Mioveni,” au transmis reprezentanții companiei.

Dacia susține că “acționează pentru a aplica măsuri corespunzătoare, care să asigure angajaților protecție în desfășurarea activității.”

Deocamdată, Dacia nu a transmis când plănuiește să repornească producția de la Mioveni, urmând ca anunțul către angajați și partenerii de business să fie făcut la momentul oportun.

Via Dacia

Comentarii (2)

  • Sa nu ne facem iluzii. Macar pana pe 20 aprilie.
    5 4
  • aventurine green
    Ziua Europei se va sarbatori in aceeasi distantare sociala pentru liniile de productie de la Colibasi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru